Fără categorie

Comportamentul turistului

In primul rand va urez bun venit pe Cristian Cezar Travels!

Am vrut de foarte mult timp sa realizez acest portal si ma bucur ca in cele din urma am reusit. Am ales sa creez blogul astazi deoarece este prima mea zi ca voluntar la o agentie de turism. La inceput am crezut ca lucrurile sunt mai complicate, insa munca in echipa face diferenta de multe ori in acest domeniu. Si totul are o solutie. Conditia este sa te gandesti de 10 ori si sa actionezi cand esti 100 % sigur ca trebuie sa iei decizia la momentul oportun. 
In relatia cu turistii, pot spune ca mi-am conturat o idee si mi-am dat seama ca fiecare turist vrea ceva diferit. De exemplu, un turist probabil vrea o vacanta intr-o destinatie indepartata, altul intr-o destinatie linistita si aflata nu foarte departe de casa.Un turist probabil vrea sa aiba parte de toate serviciile, chiar si cele ,,Ultra All Inclusive,, , pe cand altul vrea o vacanta cu un bun raport intre calitate si pret.
Asadar, pentru prima postare pe acest blog am sa va ,,divulg,, cateva secrete despre relatia turistului cu agentul economic in turism:
– un zambet sincer inseamna foarte mult (dar sa fie sincer !)
– comunica si incearca sa devii prieten cu interlocutorul ( in turism poti sa iti faci usor prieteni, insa daca stii sa ii alegi)
– incearca sa iti impartasesti experientele tale ca turist si spune concret ce doresti de la o vacanta viitoare
– incearca sa te feresti de formulari precum ,, nu,, . Incearca mai degraba  : ,,Mai bine sa incercam asta!,, , ,,Ar fi interesant, insa as prefera ceva nou de aceasta data! ,, , ,, O sa lasam pe alta data, va promit ca o sa dau curs ofertei dumneavoastra!,, .
Ar fi doar cateva retete de succes in turism, insa cel mai important este sa fii tu insuti/insati si sa ,,te mulezi,, in functie de situatiile aparute.
O sa mai apar si cu alte impresii, deocamdata ma opresc aici. Va promit ca ,,ne vom revedea,, si cu alte articole si mai interesante pe viitor. O seara buna! 

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email