Fără categorie

Moda,un factor esențial în turism

  Bun, să fie clar de la început că nu vorbim despre haine sau accesorii, ci despre destinațiile turistice care sunt în vogă.

   Ceea ce mi se pare foarte interesant este că tot mai mulți turişti preferă să aleagă destinația ținând cont de impresiile altora. Un lucru bun, din moment ce mulți oameni recomandă anumite destinații după ce au fost acolo. Şi unii chiar le promovează.
   Mai concret,moda este un factor foarte important în turism.
   Exemplu practic: Ionescu pleacă în vacanță în Maldive (care mai este şi o destinație ,,la modă,, ) şi le povesteşte apropiaților cum a fost acolo în momentul în care se întoarce acasă. Când aude Georgescu cele relatate de Ionescu, devine curios, bineînțeles că îi cere detalii şi se documentează asupra destinației. Aici motivația îşi spune cuvântul.
  Cam aşa funcționează factorul,, modă,, în domeniul acesta. Se răspândește şi astfel destinația ,,atrage,, turişti. Foarte simplu. Probabil că ne întrebam acum câțiva ani: Unde mai se află şi țara asta?
   Aşadar, mecanismul acesta este precum o sferă care se învârte în jurul unui punct fix. Acela reprezintă destinația vizată, iar dirijorii sunt turiştii.
   Ați luat vreodată aminte să mergeți în vacanțe după recomandări de la alte persoane?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email