Fără categorie

Aplicații utile în excursii

   Trebuie să recunosc că nu dețin cunoştințe multe legate de IT, însă trebuie să abordez şi acest subiect pentru că în turism sunt utile şi câteva lucruri pe care să le ştim despre tehnologia modernă.

   Astăzi o să vă ajut cu câteva aplicații tocmai bune pentru deplasările lungi. Unele mai cunoscute, altele poate mai necunoscute.
  1. Google Maps e pionul principal.
   Voi începe cu celebrul Google Maps. Este foarte utilă pentru orientare, însă în străinătate este bine să îl folosiți în stare off line pentru a nu avea surprize la plata facturii. De obicei folosesc GM pentru planificarea traseelor, pentru a afla distanțele între destinații sau pentru a găsi restaurante, benzinării şi case de schimb valutar.
   2. Visit a city, o aplicație de nota 10
   Dacă nu ați auzit de Visit a city, vă recomand să îl descărcați cât mai curând. Am auzit recent( vreo 8 luni )de aplicație de la o persoană cu experiență în domeniu şi îi sunt recunoscător. Este un mic ghid al oraşelor din toată lumea, perfect pentru un city break. Atenție însă: aplicația este valabilă doar în limba engleză şi trebuie să salvați destinațiile în modul off line, de asemenea.
   3. Waze, util în trafic
   Îmi place la Waze că ai informații din trafic şi poți afla pe ce rută ar trebui să mergi în cazul în care există blocaje pe traseu.
   4.  Hărțile offline
   Sunt disponibile multe astfel de aplicații, însă harta nu este chiar cea mai clară.
  Sunt bune însă când nu ai acces la net.

  În rest vă recomand să vă bucurați de vacanță şi să vă focusați pe aplicații doar dacă aveți neapărat nevoie de ele.

  Voi ce aplicații folosiți în excursii?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email