Destinatii

Escapade ieftine de Valentine’s Day

   Observ că în ultimul timp orice eveniment este o ocazie bună pentru agențiile de turism să lanseze oferte care de care mai interesante.

   Iar cum Valentine’s Day-ul asta este o modă în mintea unora, o fiță-n mintea altora sau o obligație pentru mulți băieți/sau pentru multe fete (nu se ştie cine poartă ,, povara,,), o să aleg asta drept tema zilei. Parcă mâine vine asta, nu?
   Deşi sunt foarte nepriceput la cadouri, o să mă rezum la un lucru. Haideți să vorbim despre destinații romantice! Nu trebuie să mergeți neapărat în Mauritius sau la Roma! Nicidecum! Dacă vă ține buzunarul, o puteți face, însă am câteva soluții low cost pentru voi.
 
1. ,,Tunelul iubirii,, din județul Caraş Severin
Hai că aici chiar merită! E în țară, poate dați o tură şi pe la Cascada Bigăr şi vă garantez că o să rămână uimit/ă! De altfel, nu trebuie să fii neapărat îndrăgostit ca să rămâi uimit de acest loc, însă cu siguranță va avea 2 motive de uimire: frumusețea locului şi surpriza în sine.
Mai multe informații despre ,, calea ferată fermecată,, găsiți aici: Tunelul iubirii.

2. Colibița sau Elveția României
Poate o să ziceți că nu se compară, însă dacă vreți ceva low cost şi drăguț în acelaşi timp nu ezitați să faceți plinul de combustibil şi să fugiți împreună în nordul țării! De ce nu or fi pus şi ei pe Valentin ăsta prin august, când toată natura este verde? Link: AICI

3.  Veliko Trnovo, Bulgaria
E mai aproape decât Colibița pentru mulți, dar vă trebuie puțină răbdare la vamă. Aerul medieval din acest orăşel vă va oferi senzația că vă aflați în poveşti cu prinți şi zâne. Merită explorat la pas. Link: AICI

4.  Sibiu, Braşov sau Sighişoara
Dacă Bulgaria este în top cu un oraş medieval, România are 3 opțiuni pe puțin. Poate aveți baftă şi sunteți locuitori ai oraşului (unul din ele, normal :)) ).

5.   O plimbare pe culoarul Rucăr-Bran
Link:AICI

6.   Vama Veche- în februarie sună interesant, nu?

Ce mai aştepți? Hai la drum ! Sigur vei surprinde plăcut!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email