Destinatii

Destinatii in care am fost suprins (fara aparat foto)

   Toata lumea isi doreste sa aiba memoria plina pentru aparatul de fotografiat dupa o excursie. Mi se pare plauzibil din moment ce se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte. Totusi, ati fost vreodata pusi in postura de a ramane fara aparat foto in vacanta? Sincer, am patit acest lucru de multe ori, iar partea mai proasta este ca am ratat fotografierea unor destinatii fantastice.
    Despre unele destinatii probabil ca am vorbit, insa un lucru este cert: de acum incolo voi lua cu mine doua aparate de fotografiat in excursii pentru a fi sigur de imaginile captate. Probabil ca ar fi bine sa le enumar.

    1. Transalpina, 2012
 
    Cu siguranta ati auzit cum turistii merg pe Transalpina sa exploreze peisajul si cea mai inalta sosea a Romaniei, situata la 2145 m altitudine. Ceea ce m-a surprins nu a fost doar peisajul mirific. In ciuda faptului ca eram sigur ca am la mine un aparat foto, am fost nevoit sa fac fotografii cu telefonul. Oricum, mi-au ramas in minte pajistile alpine, soseaua care se legana de-a lungul si de-a latul, muntii falnici, padurile de conifere, vaile, lacurile glaciare, pasurile inalte, spatii in care nu stiai unde sa te uiti pentru a cuprinde tot peisajul, salbaticia locului si, bineinteles, ,,U urile,, (curbe stranse in lant).
    Am reusit sa salvez cateva fotografii din telefon si de atunci speram sa imi fie invatatura de minte toate acestea. Nu a fost chiar asa.

     2. Budapesta, croaziera pe Dunare, 2016

    Chiar daca nu am avut timp suficient sa explorez Budapesta, am facut o croaziera pe Dunare, insa, si de aceasta data, am fost surprins de aparatul foto. Situatia a fost diferita fata de ,,episodul TA,, , insa am fost foarte nemultumit sa vad aparatul descarcat, dupa un traseu de 500 de km.
     Bine ca am facut repede fotografii in prima zi, cand am iesit sa facem un scurt tur in zona hotelului, amplasat chiar in fata complexului Groupama Arena.
     A fost surprinzator sa aud si alti turisti ca nu pot face fotografii din diferite cauze. Era ceva legat de reflectia luminii.

     3. Bucuresti, 1 Decembrie 2016

    Da, am avut aparat foto la mine. Mai bine spus tableta, care nu era descarcata, insa chiar nu imi dau seama ce a avut in momentul in care am vrut sa o conectez la PC. Garantie am avut la tableta, insa la fotografii nu. Inca odata, aparatul foto imi joaca feste.

     4. Fotografii stocate in partitia C

    Pot sa definesc partitia C din My Computer astfel: o destinatie periculoasa in care nu exista asigurare. Mai concret, daca se intampla ceva cu computerul, ,,la revedere,, fisiere si, implicit, fotografii. De atunci tin toate fisierele in D, partitie safe din acest punct de vedere.

    Voi ati fost surprinsi de aparatul foto in excursii? De cate ori?

     


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email