Fără categorie

Conceptul de Young Tour

   Peste tot am vazut oferte de la Senior Voyage, in care scrie ca exista reduceri la oferte pentru persoanele care au varsta peste 55 de ani. Hmmm, mi se pare foarte buna ideea, numai ca as avea cateva obiectii.
   Mi se pare normal sa existe reduceri, oare pentru studenti nu au? Raspunsul e da, exista, insa doar daca stii unde sa cauti. Dar nu ar fi oportun sa cautam ceva oferte Erasmus? Nu, pentru unele persoane e greu: proiecte in engleza, distanta mare fata de casa pe termen lung, mergi vara sa sustii toate examenele. Acum, serios, exista solutii pentru oricine!
  Exista tabere, programe de studii pe termen scurt, exista nu stiu cate solutii! Totusi, cred ca ar fi mai bine sa vorbim despre conceptul acesta. Gata, am gasit chiar acum ceva! Ati auzit de Student Lines Ro, agentie de turism pentru elevi?
  Aceasta agentie au oferte pentru excursii scolare, studentii mai platesc inca 50 de euro, insa merita. In Anglia, au fost multe grupuri in 2013 si au platit de la 430 de euro (cazarea, transportul si masa). Ca sa nu spun ca biletele de intrare sunt incluse, desi, in Londra, nu prea costa intrarile, majoritatea fiind gratuite, pe cand la Paris exista gratuitati la Louvre si chiar la Versailles (daca ai sub 25 de ani).
  Va recomand sa aruncati cu ochiul. Cine stie, probabil gasiti ceva convenabil !


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email