Fără categorie

O motivație pentru a scrie azi? Începe SuperBlog 2017

   Cum sunt o persoană care explorează atât natura, oraşele, cât şi mediul virtual, am dat de o ştire la care nu mă aşteptam: Luna aceasta începe SuperBlog 2017.
   Aşadar, ținând cont că nu am stare, voi participa şi la acest concurs! Dar nu este vorba de un concurs oarecare! Este adresat numai bloggerilor care au site de cel puțin trei luni şi au 20 articole publicate. Nu contează că ai zece urmăritori sau că te cunoaşte Donald Trump, contează să respecți termenii, condițiile şi să ai multă ambiție! Dacă ai talent la scris, cu siguranță acesta este locul tău!
 
   Nu trebuie să ai neapărat un blog de turism! Poți să ai un blog de IT, de gastronomie, de antreprenoriat, nu contează nişa! Repet: depinde doar de tine!

   Dacă eşti curios şi vrei să te înscrii, dacă ai talent sau probabil ai ceva să demonstrezi lumii, dacă te afli de ceva timp în sfera bloggerilor şi încă nu ai reuşit să te afirmi, acum este şansa ta! Hurry up! Pe 26 septembrie începe prima probă!
    Vrei să afli răspunsul meu? Particip, normal! Serios acum, altfel aş mai fi scris acest articol?

    Da, ştiu! ,,Unde trebuie să intru?,, este întrebarea pe care nu am uitat-o şi am lăsat-o ultima, fiindcă este cireaşa de pe tort (le gasiti mai jos). Succes!

Link 1:  Mai multe detalii gasesti la Oana, pe blog

Link 2:  Regulamentul si toate detaliile acestui concurs


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email