Fără categorie

Poiana Brasov, o bucatica din Perlele Transilvaniei

      Aer de munte! De când așteptam o oază de relaxare la poalele munților! Cred că ar trebui sa vin mai des aici! Unde ,,aici,, ? La Poiana Brașov, una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice montane din România, care, pe lângă statutul de ,,magnet,, pentru turiști români și străini, oferă peisaje deosebite și este un adevărat nucleu de activități, precum cele de echitație, zbor cu parapanta, tiroliană și, bineînțeles, practicarea sporturilor de iarnă. Pe deasupra, este la un pas de aerul medieval pe care îl emană Brașovul.

      Recunosc că nu am fost de multe ori la Poiana Brașov, însă am fost impresionat de fiecare dată când am inhalat mireasma brazilor, când am alergat pe pajiștile verzi ca smaraldul sau când am luat o pauză, pentru a intra în contact cu divinitatea la Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul. Oricum, Poiana Brașov reprezintă o bucățică din comorile Transilvaniei și este un loc perfect de evadare!
      Ultima oară când am pașit pe acest tărâm, eram în excursie (o singură zi) cu un grup de copii, pe care a trebuit să îi supraveghez. Copiii au pornit în viteză spre centrul stațiunii, insoțiți de mine și de incă șase persoane, deoarece unii dintre ei erau cu părinții. Am mers să servim prânzul, în jurul orei 13:30, apoi am început să explorăm stațiunea.
       În timp ce ne plimbam prin stațiune, am hotărât să le dau o provocare copiilor (un exercițiu de memorie, numit de noi ,,Turul hotelurilor,,). Am rugat pe fiecare să ia un pix și o foaie de hârtie și să noteze numele hotelurilor pe care le zărim în timpul turului, apoi, să ne spună câteva dintre ele. Am mers prin centru, pe străzi laturalnice, pe străzi drepte, pe străzi situate în rampă, peste tot!După ce am făcut acest ,,tur de forță,, , am avut parte de răspunsuri asemănătoare. Un hotel a fost reținut de aproape toți copiii. E vorba de Hotel Royal! Am felicitat copiii pentru feedback și am ales să ne cazăm chiar acolo cu următoarea ocazie! Sper să se țină și ei de cuvânt, deoarece eu deja am pus ochii pe acest hotel și aș vrea acum să vorbesc puțin despre el!

Hotel Royal, un loc în care ești tratat regește!

       Am început să mă documentez despre acest hotel imediat după ce am ajuns acasă, când am tastat pe Google ,,Hotel Royal Poiana Brașov,, . Poți găsi foarte ușor cazare în Poiana Brașov, insă încerc să îți ușurez munca și să te trimit direct la o sursă foarte bună. Este un hotel excelent, mai ales dacă vrei să mergi în vacanță cu familia, iar amplasarea sa este încă un punct forte. Poți să arunci o privire pe site, unde vei găsi multe informații despre Hotel Royal Poiana Brașov. De asemenea, mai îți recomand să te uiți pe recenziile de pe pagina de facebook a hotelului, unde sunt așternute toate impresiile de cazare.
     
,,De ce Hotel Royal?,,

        Aș vrea să evidențiez faptul că hotelul oferă mai multe facilități: bar, saună, spațiu de terasă, parcare privată gratuita, dar și Wi Fi gratuit pe toată suprafața proprietății.Camerele sunt foarte spațioase, iar raportul calitate/preț este excelent.Serviciile sunt ireproșabile. Dacă vă uitați la recenzii, vă veți convinge! Ele contează enorm!
        De asemenea, vă atașez câteva fotografii pentru impresie!

Iată, ce atmosferă regală !

                                                               Camerele sunt foarte spațioase!

           Aș adăuga faptul că din Poiana Brașov există foarte multe posibilități de excursii. Vă recomand Brașov, pentru a face cunoștință cu atmosfera medievală, Bran, pentru a înțelege de ce turiștii străini sunt impresionati de legendele noastre, Sinaia, pentru a fotografia Castelul Peleș și Bușteni, pentru a admira Cascada Urlătoarea. Sunt doar câteva idei. Vă recomand să rămâneți o zi și la hotel, pentru a vă bucura de facilitățile oferite!
            Astfel, dacă am reușit să vă fac curioși (bănuiesc că am reușit!), nu uitați să faceți rezervarea din timp la Hotel Royal, pentru a explora cu familia frumusețile Transilvaniei și Valea Prahovei! Vă urez drum bun!

            Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.
         


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email