Fără categorie

Haideti sa spunem ,,DA!,, in toate limbile cunoscute pe mapamond!

      ,,Yes!, Si!, Oui!, Ja!, Evet!, Ano!, Sim!, Tak!, Iva!, Ya!, Nai!, Ha!, Jes!,, Cam asa suna un ,,Da!,, in diferite tari ale lumii. Indiferent ca esti globetrotter sau poliglot, agent de turism sau profesor de limbi straine, ghid turistic sau ambasador, turist sau blogger de nivel international, este foarte important sa stii cateva cuvinte in fiecare limba, iar cel mai frumos este sa oferi un raspuns pozitiv, spus in limba tarii in care te afli. Ati vazut ca majoritatea joburilor presupun cunoasterea limbilor straine, iar engleza este obligatorie, indiferent de domeniul de activitate? Ati remarcat ca tot mai multi oameni invata limba engleza numai pentru a se descurca in societate, mai ales daca au locul de munca intr-o zona turistica sau activeaza intr-o firma multinationala? Sunt convins ca ati observat toate aceste aspecte, insa, din pacate, multe persoane au dificultati cand incearca sa invete o limba de circulatie internationala, sau, in cazul in care au de tradus documente care nu mai au loc in dosar, apeleaza la o firma de traduceri specializate. Ce bine ca avem asa ceva, nu? Sunt foarte utile!

      Totusi, pentru a invata o limba straina nu este nevoie decat de ambitie si motivatie. Nu e imposibil, mai ales daca esti pasionat. De exemplu, de cand am fost la Istanbul, am invatat notiuni de baza legate de limba turca. Nicio limba nu este dificila, deodata ce esti ,,chitit,, sa o intelegi si iti place! De ce am avut nevoie? De un dictionar, o aplicatie cu verbe in limba turca si am mai facut teste pe un site. Astfel, am invatat sa leg propozitii si acum comunic cu prieteni din Turcia. Si vreau sa stiu mai mult! Tot mai mult! 
      

Cursuri de limbi straine pentru firme

      As vrea sa vad ca exista aceeasi determinare si in cadrul firmelor. Daca as fi managerul unei firme, as investi in resursa umana si mi-as trimite angajatii la cursuri de limbi straine, iar prima va fi, cu siguranta, engleza, deoarece este deja o necesitate si este foarte importanta, mai ales pentru nisa in care activez. Inainte de a-i trimite pe angajati la cursuri, as vrea sa vad determinare din partea lor, pentru a merita investitia! Ne remetes pas demain ce que tu peux faire aujourd’ hui!

Care va fi răsplata? 

      In primul rand, daca invatam o limba straina, vom avea capacitatea de a intretine conversatii cu persoane din toate statele lumii. Astfel, putem invata lucruri noi din cultura, religia, civilizatia si istoria fiecarei tari, iar socializarea este foarte importanta pentru a afla toate aceste informatii, insa sunt posibile doar cu ajutorul unei comunicari eficiente. Daca nu stim nicio limba de circulatie, atunci nu vom mai avea ocazia sa intram in atmosfera locala. Poate numai prin limbajul semnelor, care nu se compara cu comunicarea verbala.  
      De asemenea, expresiile uzuale sunt foarte importante, deoarece, in conditiile in care esti turist si ai nevoie de o informatie pretioasa, de exemplu, unde se afla un anumit loc pe care nu il gasesti pe harta, va trebui sa iti folosesti abilitatile de comunicare. Si nu in limba romana! 
      Ce alte avantaje pot aduce cursurile de limbi straine? O sansa mai mare de a lucra in domeniul privat, unde, repet, se cer limbile straine. Ca bonus, salariul poate fi chiar tentant daca detii aceste abilitati!

       
     10 metode pentru a invata o limba straina repede si bine
         
       1.  Apeleaza la manuale atractive! (culori, design)
       2.  Comunica cu prietenii des in limba engleza!
       3.  Vizioneaza cat mai multe filme!
       4.  In fiecare zi, noteaza 10 expresii de baza in limba pe care vrei sa o inveti!
       5.  Poti sa faci teste online.
       6.  Citeste articole in limba engleza, pentru a exersa vocabularul!
       7.  Incearca sa asociezi cuvintele din limba romana cu cele din limba engleza!
       8.  Fa exercitii de Listening!
       9.  Nu invata 10 limbi in paralel!
      10. Incearca sa faci o lista cu expresii pe care nu le stii bine si intocmeste propozitii multe cu ele!

             Acum, ca am vorbit despre metodele de succes pentru a invata o limba straina, as vrea sa vorbim despre firmele de traduceri.

             De obicei, nu prea am intalnit agentii de traduceri care sa aiba un portofoliu atat de bogat al serviciilor, insa Swiss Solutions are de toate pentru toti clientii!


Swiss Solutions, cea mai mare firma de traduceri din Romania

              Se spune ca produsele nemtesti au un grad de calitate superioara. As adauga faptul ca si serviciile nemtesti se bucura de acelasi statut. Swiss ma duce cu gandul la Elvetia si deja ma apuca nostalgia, deoarece ma fascineaza peisajele,curatenia, seriozitatea si calitatea serviciilor din Tara Cantoanelor, insa nu despre tari vorbim acum, ci despre un furnizor de servicii de traducere, care, din 2004, se ocupa cu traduceri specializate in peste 80 de limbi, din diverse domenii. In cadrul agentiei de traduceri Swiss Solutions, se pune accent si pe cursurile de limbi straine pentru firme, dar si pe alte servicii, precum: traduceri tehnice, traduceri marketing, traduceri generale, traduceri IT si gaming, traduceri medicale, traduceri automotive, juridice sau bancare. Iata cateva exemple de limbi pe care le ,,iscusesc,, a le traduce Swiss Solutions: engleza, franceza, germana, spaniola si dialectele precum catalana sau basca, poloneza, italiana, greaca, turca, finlandeza, suedeza, limbi slave(rusa,bulgara sau ucraineana),maghiara, latina(inca se mai gasesc traduceri in latina!), irlandeza, islandeza, portugheza, araba, chineza, ebraica, bengali, japoneza, malaieza, thailandeza, vietnameza, persana, uzbeka, indoneziana, mongola, hindi, turkmena, lao, urdu, africana si somaleza. Le gasiti pe toate chiar pe site ul Swiss Solutions. De asemenea, ii puteti gasi pe pagina SwissSolutions!
                  10 motive pentru care trebuie sa alegi Swiss Solutions ca firma de traduceri1.   In 2015, au fost listati in topul celor mai importanti 20 de furnizori de traduceri din Europa de Est!
2.   Lucreaza cu pasiune, sunt transparenti si fac mereu diferenta!
3.   Sunt curiosi, inovativi.
4.   Traduc peste 80 de limbi de pe mapamond, ceea ce nu am intalnit pana acum!
5.   Sunt responsabili.
6.   Sunt deschisi la modificari.
7.   Au 3000 de colaboratori la nivel global si un sediu de traduceri in Frankfurt.
8.   Lucreaza pe piata internationala si ofera servicii de calitate inalta!
9.   Realizeaza traduceri din multe domenii: de la traduceri tehnice la traduceri de marketing!
10. Mai ofera si alte servicii, precum: servicii de interpretariat, corectura, editare de text, DTP si legalizare a traducerilor.
Asadar, daca va doriti sa cunoasteti diferite culturi, aveti nevoie de o firma de traduceri, iar Swiss Solutions este: solutia! Vreti sa aveti un job de succes?  Invatati, cel putin, doua limbi straine! Sa luam exemplul Swiss Solutions! Sa dam culoare limbilor straine! Pentru o comunicare simpla, eficienta si placuta in orice limba!


Acest material este realizat pentru SuperBlog 2017.


        
       
        
         

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email