Fără categorie

Amprente

     Astăzi aş vrea să vorbim despre identitate, deoarece, din diverse motive, lumea nu mai vrea să fie originală. Apreciez foarte mult lucrările inedite şi respect eforturile societății de a lansa idei noi. Hint: Ştampila este un simbol al identității. Cum noi, bloggerii, folosim watermark pentru a personaliza fotografiile, asa si persoanele fizice si juridice care lucrează la birou folosesc o stampilă. Sună simplist? Nu cred, deoarece ,,amprentele,, sunt foarte importante, mai ales când vorbim de un document. De obicei, cheia succesului este reprezentată de calea cea mai simpla, sau, după cum îmi place sa parafrazez: ,,Esențele tari se află în sticluțe mici,, .
      Ce poți să faci cu o ştampilă? E un obiect ce pare atât de banal, dar utilitatea sa este atât de mare! Stampila este un substantiv cunoscut din cele mai vechi timpuri. Fara ea nu poti cumpara o casa sau o masina, nu poti face un credit, nu poti sa mergi in excursiile organizate de agentii de turism (mare atentie, totusi, pe care le alegeti!), nu te poti casatori, nu poti demara o afacere, nu poti finaliza studiile, nu poti avea identitate, nu poti inscrie copilul la scoala, nu poti inscrie cartile in biblioteca! Nu poti, nu poti, nu poti! Fara stampila nu te poti descurca!
      Mii de stampile alearga-n lung si-n lat pentru ,,a se descurca,, si ,,a le descurca,, pe toate! Desi tehnologia a avansat, nu prea vad niciun inlocuitor pentru o stampila. Probabil ca este de neinlocuit!
      Stampila reprezinta una din cele 3 elemente ale unui act oficial, alaturi de numarul de inregistrare si semnaturile semnatarilor de drept. Totusi, ea nu are doar un rol juridic, ci si unul economic, social si, cel mai important, are rolul de ,,a aduce victoria,, cetatenilor prin amprentele lasate pe actele oficiale. Desi se aplica ultima, ea este prioritara, deoarece are un rol hotarator: acela de a crea mereu solutii. Cum bine stim, uneori ultimii sunt cei dintai, iar stampila intareste regula!
      Este foarte adevarat, stampila are un rol de personalizare a tuturor proceselor, dar, nu este simplu sa aflam care e cea mai rentabila din punct de vedere calitativ. Oricum, daca ar fi sa aleg o stampila care sa creeze solutii, as alege clar Colop! Iata cateva fotografii care ilustreaza calitatile produselor Colop, simtul estetic si diversitatea acestora! Si deviza ,,Marking Solutions,, este seretul succesului!

                                              Sigur aveti asa ceva acasa! La stampila ma refeream 😉

                                                               Sa fim in trend cu toamna,corect?

        Repet, sigur aveti asa ceva, fie ca acasa, la birou sau ati imprumutat prietenilor care inca nu au acest produs, dar de acum 100% vor sti de el!
        Cunosc foarte bine ce inseamna sa ai la tine o stampila de calitate, iar marca aceasta mi se pare foarte buna! Si acum tin minte ca, in urma cu mult timp, eram la sediul unei asociatii de proprietari, unde se foloseau doar stampile Colop. Am remarcat faptul ca dureaza foarte mult tusul acela si poti stampila o multime de acte cu ea. Nu ma asteptam sa tina atat, sincer! Tocmai de aceea va propun sa intrati pe site, unde puteti gasi stampile, datiere sau tusuri de cea mai buna calitate! Au si cateva modele de stampile electronice, dar, daca ar fi sa aleg, as opta tot pentru cele simple, traditionale. Oricum, daca vorbim de Colop, nu conteaza alegerea facuta, deoarece toate sunt numai bune! Si inca ceva, au sedii in toata tara! Cred ca si aspectul acesta conteaza foarte mult! Daca nu ma credeti, intrati pe Pagina Colop Romania si va veti convinge ca asa e! Si acum, sa va explic de ce as opta pentru amprentele lasate de aceste stampile:

1.   Sunt de calitate
2.   Le gasiti repede in magazine, sunt foarte accesibile
3.   Simt estetic foarte bun
4.   Gama larga de produse
5.   Au sedii in toata tara
6.   Cunosc personal calitatea lor si va recomand!
7.   Tusul dureaza foarte mult timp
8.   Sunt foarte practice!
9.   Le vedeti la orice firma
10. Marca este cunoscuta.

        Asadar, daca nu gasiti amprentele necesare pentru actele nestampilate, inseamna ca inca nu ati auzit de Colop, dar de acum va trebui sa schimbati tusul si sa faceti o comanda online! Mult succes!
     
        Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.      
       


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email