Fără categorie

Tu rezonezi cu casa ta?

      Despre case am vorbit in urma cu o săptămână, daca ar fi sa preconizez corect. Sunt multe lucruri ascunse in domeniul imobiliar, insa, daca facem referire la un certificat energetic, deja e altceva! Totuși, e foarte important sa știm câteva informații despre partea aceasta tehnica.
       In timp ce răsfoiam portofoliul serviciilor prestate de Enermed Impex, am descoperit ca au sediu in Pitești. Nu de alta, insa cunosc cat de cat piata imobiliara din Pitești si tot descopăr proiecte noi pentru case, unul dintre ele fiind in derulare chiar in spatele blocului meu!


       Despre importanta unui certificat energetic nu știam prea multe lucruri, insa, acum, recunosc, am devenit curios! Atentie! Certificatul energetic nu are legătură cu auditul energetic! E o mare confuzie! Enermed Impex se ocupa de certificatul de energie! Le elaborează, mai concret, in mai multe județe. Certificatul se eliberează repede si, daca găsiți unul mai ieftin in alta parte, primiti un discount suplimentar!
         Aici vorbim de rezonanta cu propria locuință. Pentru acest lucru, este nevoie de ambianta si energie! Bineînțeles, pozitiva!

         Exact, inginerie! Este un subiect care ma depășește puțin, dar suna foarte interesant! De fapt, prețul unui astfel de certificat nu e ridicat. Pornește de la 130 lei pentru o garsoniera, pana la 180 pentru un apartament cu 5 camere! Pentru vile, prețul este negociabil. Exista mai multi factori care determina prețul (suprafața imobilului, complexitatea). Ce este certificatul energetic? Reprezintă un document eliberat de auditori energetici, cu valabilitate de 10 ani. Așadar, se pare ca Enermed Impex garantează certificat energetic. Un certificat energetic ieftin!
          Iată două linkuri utile:
https://www.certificat-rapid.ro
https://www.certificat-rapid.ro/audit-energetic/

          Așadar, daca vreți sa aveți un imobil performant, va recomand Enermed Impex!
       
         Acest articol este scris pentru SuoerBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email