Fără categorie

#WeAreTheAnswear, #WeAreCool !

       Imi amintesc ca, nu de mult timp, trageam la sorti unde sa mergem in urmatoarea vacanta. Am ales sa facem biletele, insa nu stiam unde sa le amestecam. Nu aveam niciun bol, niciun obiect in care sa pastram biletele pana sa le extragem. Totusi, am gasit repede solutia! 
       Am luat un fes si am introdus biletele in el. La extragere, a iesit de acolo Croatia! Iata ce inseamna sa fim bine accesorizati, sa fim cool! #WeAreTheAnswear, #WeAreCool !

                                                Alegerea vacantei cu ajutorul unui: fes !

                                           Daca esti la volan vara, ar fi buni ochelarii de soare!

       Stiu ca am vorbit in nenumarate randuri despre answear, insa imi face placere sa o fac si astazi, deoarece provocarea fesului nu a fost singura si vad ca answear are un concurs in desfasurare.
       Articolele din gama answear arata mereu foarte bine, insa sunt utile si pentru diferite actiuni, precum atasarea cadourilor in ghete, ca tot vine Mos Nicolae in curand!

       Iti recomand sa incerci! Sunt atatea idei utile pentru noi! Si inca ceva, poti sa arunci o privire pe site ul celor de la answear, unde sunt premii multe puse in joc. Trebuie doar sa respecti regulile competitiei! (Vezi primul link).

     

       Asadar, sa vorbim despre 6 metode prin care hainele sau accesoriile ajuta sa te descurci in situatii dificile. Iata ce propun:

1.    Ia un tricou simplu! Personalizeaza acel tricou (exemple: destinatii turistice, nume de fotbalisti) pentru a iesi din anonimat.
2.    O jacheta te poate ajuta daca esti in timpul meciului. Agata jacheta de bara portii, pentru a nu transpira prea tare!
3.    Ochelari de soare la volan! Daca e soare, sunt foarte utili, fiindca nu mai e nevoie sa pui paravanul in fata si vei arata si cool, pe deasupra!
4.    O pereche de blugi cu suport pentru cheile de la masina ar fi o idee foarte buna, insa fii atent la hoti!
5.    Ia un fes si pune biletele in el, pentru tragerea la sorti!
6.    Asteapta cadouri in ghete, daca mai esti copil! Si nu doar! Cine spunea ca doar copiii primesc cadouri?

       Succes! Nu uita, branduri de top, servicii de top! #WeAreTheAnswear, #WeAreCool !

       Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email