Fără categorie

Cartea, oglinda mintii noastre

      Cartea este o comoara. Stiu ca suna simplist pentru unii, insa nu este nevoie sa ne complicam in cuvinte. Nu conteaza ce citesti, conteaza sa inveti ceva din acele randuri. Din pacate, astazi nu prea mai intalnim persoane care sa fie pasionate de cultura, in general. Majoritatea copiilor au deja o activitate comuna, numita statul pe tableta, un dispozitiv care, chipurile, il face mai inteligent pe copil.
       Totusi, unde sunt cartile de cultura generala? Unde sunt personajele indragite de generatia noastra? Pe Internet, nu? E mai simplu sa cautam rezumatele povestilor, insa nu are niciun farmec. Unde se afla elementul surpriza? Au disparut acele vremuri? Nu imi vine a crede asa ceva!
       As vrea sa va spun ca, daca as fi un personaj din carti, as prefera sa fiu unul din cartile editurii RAO, fiindca au niste povesti fascinante si captivante.

        As vrea sa adaug faptul ca nu trebuie sa te gandesti ca e dificil sa stai cu nasul in carti. Daca esti pasionat de o poveste, de un personaj, arunca o privire in aceasta lista, unde poti gasi RAO Books.
        Sunt carti pentru fiecare: copii, tineri sau adulti. Mult succes si nu uitati sa cititi, deoarece informatia este importanta, te ajuta sa iei decizii mai usor si te face sa uiti de computer, ceea ce este un lucru bun. Aici poti gasi Biblioteca online.
        Si inca ceva, daca vrei sa ai succes in societate, citeste o carte! Nu conteaza personajul! Conteaza sa inveti ceva de la el! Conteaza sa ai un bagaj de cunostinte, sa fii apreciat de oameni pentru gandirea ta, care este: Da, ai ghicit, influentata de carti!

          Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email