Fără categorie

Hotel Royal, gazda pentru SuperBlog 2017

      In urma cu doua luni, eram nerabdator sa particip la primul concurs de blogging, iar acum competitia se apropie de final. Au fost probe dificile sau mai putin dificile, probe noi, probe din turism si lista poate sa continue. Am vrut sa abordez toate subiectele si sa ies putin din zona de comfort. Cred ca am reusit si ma apropii incet, dar sigur, de gala care va avea loc chiar la Poiana Brasov, una din statiunile montane preferate ale romanilor si nu doar! Sincer, am vrut de mult sa particip la asemenea evenimente. Dar cine este gazda? HOTEL ROYAL!

      Acest hotel este amplasat excelent, intr-o zona pitoreasca a statiunii Poiana Brasov. L-am laudat si in urma cu o luna, insa am uitat sa mentionez ca ei se ocupa si de organizarea evenimentelor in Brasov . In cazul de fata, gala finalistilor SuperBlog va avea loc pe data de 16 decembrie. Asadar, in mai putin de o luna, cei mai curajosi bloggeri se vor aduna la Hotel Royal! Totusi, pentru a fi declarati finalisti va trebui sa ne ocupam de toate probele!

      Mai exact, daca sunteti in cautarea unui salon de evenimente din Poiana Brasov, nu va trebui sa va agitati prea mult! Hotel Royal se ocupa de tot (nunti, botezuri, zile onomastice sau intalniri de afaceri).
     

      Hotel Royal, mixul perfect intre comfort, dorinta si utilitate

      Stiu ca majoritatea dintre voi asociati un hotel cu cazarea, insa Hotel Royal nu se rezuma doar la servicii de buna calitate, ci si la indeplinirea ,,mofturilor clientilor,, . Daca in cateva zile faceti majoratul, de exemplu, si doriti sa impresionati va recomand Hotel Royal. De asemenea, spatiul hotelului este foarte util daca urmeaza sa va intalniti cu cineva si aveti de facut o afacere cu ei.
      Prioritate: Gala SuperBlog 2017, 16 decembrie   

      Sunt incantat sa particip personal la un eveniment din cadrul acestui hotel: Gala SuperBlog 2017, ce va avea loc pe 16 decembrie, iar scopul deplasarii nu se rezuma doar la destinatie, in sine! Putem fi insotiti si incurajati de o persoana, asadar, avem ocazia sa alegem cea mai importanta persoana care sa ne fie alaturi la gala. Cum spuneam, nu ne deplasam doar pentru ca vorbim despre Poiana Brasov, ci si pentru a cunoaste multi oameni talentati, creativi sau cu simtul umorului. Avem ocazia sa cunoastem branduri, de care, probabil, am auzit la TV sau chiar in mediul online. Avem ocazia sa invatam unul de la celalalt multe lucruri noi, iar acest lucru se datoreaza unei echipe, care, prin ambitie si mult devotament, a reusit sa indeplineasca cerintele turistilor. Multumim, Hotel Royal !

      
       Asadar, abia astept sa ne intalnim in numar cat mai mare si sa facem schimb de numere de telefon sau de impresii! Prezic ca va fi o atmosfera regala, cu parfum de brad! Cred ca nu conteaza distanta. Ar fi inedit sa fie prezenti la gala bloggeri din toate colturile patriei. Haideti, toata lumea în Poiană! Echipa SuperBlog ne asteapta pe toti la poalele muntilor, la Hotel Royal! Si nu uitati, promovati Romania! Poiana Brasov este un punct de pornire!
       Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.  
        
     

       

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email