Fără categorie

Curatenia are farmec?

      Cred ca am dat backspace de vreo 20 de ori, fiindca astazi sunt foarte nemultumit de anumite rezultate si am descoperit ca nota adevarata este apreciata de cititori si mai putin de juriu. Chiar daca nu le va placea acest lucru, am sa o spun: trebuie sa abordez si articolul acesta pentru a ajunge in finala competitiei. Poate, de forma! Ce conteaza eforturile? Cam asa e si curatenia. Muncesti sa faci o treaba buna si vine cineva, care strica tot, insa avem o solutie pentru aceasta situatie: Nufar si Triumf!
       Probabil ca juriul deja a acordat nota dupa primele cuvinte, insa, tinand cont ca este o competitie creativa, avem voie sa ne imaginam o stiuatie, corect? Sa presupunem ca a fost o imaginatie!
       Asa, despre Nufar si Triumf am promis ca vorbim! Ei fac curatenia mai usoara! Cine sunt acestia? Sunt experti in curatenie! Serios, curata repede! Si au un raport calitate pret bun. Stiu ca le tot folosea mama unui prieten si era curat luna!
       

       Asadar, nu conteaza ca esti harnic, conteaza sa ai produsele potrivite! Nufardar si Triumf sunt partenerii vostri de curatenie, ca tot vine luna ,,cadourilor,,!

       Mai multe nu spun, deoarece va trebui sa merg sa fac curat. Ce conteaza nota? Am de curatat neaparat aragazul si de spalat geamurile, alaturi de Nufar si Triumf!

        Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email