Fără categorie

Coffee time

        Cu totii stim momentele acelea in care avem nevoie de energie. Unii o numim pauza de cafea, insa pentru altii sunt o necesitate! Totusi, de unde stim care cafea este ,,impulsul,, ? Indiferent ca vorbim de cafeaua facuta in casa, de plicurile instant sau de monodoze de cafea, are cam acelasi gust, insa experientele sunt diferite!
        Uneori, simtim nevoie sa servim cafea boabe. Mai sunt momente in care nu putem sta in fata computerului fara cafea la birou.
       

         

        Oricum, daca vorbim de cafele, recunosc ca nu sunt un mare fan, dar nici nu o refuz daca mi se ofera. E undeva la mijloc ,,pasiunea mea pentru cafele,,. Si acum, sa va spun o intamplare nostima:
        Eram cu un grup de prieteni la o cafenea. Primul a comandat cafea simpla, pe cand celalalt a zis sa iasa in evidenta si a cerut ,,cu condimente,,. Pe bune? Ce vrea sa zica prin asta? Va explic acum!
        Cel care a cerut cafea simpla s-a bucurat de savoarea ei, pe cand al doilea s-a bucurat de: zat! Stiti voi, chestia aceea solida, precum un ,,smalt nisipos,,. Partea dificila a fost ca mai toata cafeaua era zat si nu a reusit sa se bucure prea mult de ,,condimente,,.

      
      Asadar, am invatat ceva din gafa lui! Sa nu consum niciodata produse pe care nu le cunosc! Va recomand sa va bucurati de cafeaua traditionala sau: nu stiu! Ce preferinte aveti voi, insa nu condimente! O cafea simpla suna excelent!

      Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email