SuperBlog

Blocat in jungla urbana

Clădiri uriase, țevi de eșapament, aglomerație si multe claxoane. Escapada: o grădină botanică situată in apropiere, însă pentru acest pas este nevoie să faci slalom pe bulevarde flancate de afise uriase: ,,Promoție la noul produs ,,No Name,, si ,,Premieră pe ecranele de la cinema: ,,Welcome to The Jungle!,, Sună bine! Oare când îl lansează? 


      Credeti ca a fost usor sa vizualizez data lansării? Nu, deoarece trebuia sa evadez din traficul dement al orasului. Apoi, merg acasa, dau un search pe Internet si caut numele filmului. Din pacate, computerul îmi da o veste foarte proasta: Trebuie sa plătesc factura la net si asta inseamna sa dau iarăsi ,,pedala,, prin ,,Jungla urbană,,. După o nouă incursiune în centrul ,,Oraşului Sălbatic,, , sunt în fața sediului unde se plătesc facturile la internet. Doamna de la ghişeu îmi spune cu ușurință că au închis mai devreme şi să vin mâine.
Iarăși claxoane, iarăşi mult zgomot, nu ştiu unde se află bulevardul cu afişul filmului şi nu am nici net pe telefon. Deodată, se blochează intersecția total şi, la un moment dat, in timp ce aşteptam să vină un utilaj care ,,să ne tracteze peste intersectie pe toti,, îmi amintesc că ,,Jumanji: Welcome to The Jungle,, este un film de actiune, care va rula în cinema pe 29 decembrie 2017, cu Jack Black în prim plan. Bine, recunosc, am încercat sa va păcălesc! De unde să îmi amintesc? În timp ce intersecția era blocată, am revăzut afişul acela!

 

 

După ce am iesit din giratoriu, am dat buzna imediat la prieteni să le spun de film, apoi am evadat la cinema. Si am stat in trafic încă o zi ca sa achit o factură nemernică la net! Ştiu, nu este uşor să te descurci în ,,Jungla urbană,,!

Asadar, daca va doriti un film de aventura, cu multa acțiune, va recomand un scurt tur prin capitala României! Bine că nu am domiciliul aici, in orasul care poate fi comparat lejer cu jungla: un loc frumos, dar sălbatic! Frumos poate doar pentru turisti! Si daca tot sunteți din Bucuresti, nu uitati ca filmul va rula in curand la cinema. Lansarea e pe 29 decembrie, chiar inainte de Revelion! Vizionare plăcută!

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email