Destinatii

Vrei sa evadezi in natura? Pensiunea La Struti e solutia!

Am auzit deseori persoane care vorbesc despre Romania foarte frumos. Pe buna dreptate, tara noastra e senzationala! Daca ar fi sa uitam de anumite aspecte, Romania e chiar un tinut mirific! Avem atatea locuri care merita vazute, insa, din pacate, suntem prea ocupati si nu putem evada din ,,Jungla urbana,,! Totusi, cand se da startul sezonului de vacanta, soselele sunt pline! Mai aglomerate pana la Brasov si foarte libere prin Moldova. O curiozitate, deoarece aceasta zona are o multime de atractii de oferit! Multi cititori o sa ma intrebe: ,,Dar unde ma cazez? Nu cunosc prea bine zona!,, Lasati asta pe seama mea! Va explic totul, in cele ce urmeaza!


      
Pensiunea La Struti, oaza de liniste in tinuturile Moldovei (view site)

      Pensiunea este situata la marginea orasului Targu Neamt, un oras cunoscut pentru Cetatea Neamtului. Marele avantaj al acestei pensiuni este locatia. Ea este inconjurata de toate manastirile importante din Moldova: Agapia (20 km), Varatec (20 km), Neamt (20 km), Voronet (80 km), Arbore (90 km), Putna (130 km), Sucevita (120 km) si Humor (80 km). De asemenea, in zona se afla Muzeul Ion Creanga din Humulesti (situat la 6 km). Nici Suceava nu este foarte departe! Pentru a vizita Cetatea Sucevei aveti de mers cu masina aproximativ 64 km.

Acum ca am vorbit de atractii, as vrea sa va spun cate ceva si despre pensiune! Aceasta are 7 camere, dotate cu frigider, uscator de par, TV, minibar, balcon, incalzire centrala si doua bai: una pe hol si alta in camera.
De asemenea, pensiunea dispune de locuri de parcare, gradina, teren de sport, terasa, foisor in curte, gratar, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, un bar si un restaurant.

Ce o face unica?

In privinta alimentatiei, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece preparatele sunt servite din baza proprie zootehnica (vita, porc, pasare si chiar strut)!
Era sa uit! Unitatea este prevazuta si cu teren de fotbal cu nocturna!
Asadar, daca vreti sa vizitati Moldova si sa aveti parte de o atmosfera relaxata, in acelasi timp, va recomand sa va cazati la Pensiunea La Struti! Mancarea este foarte buna si aerul curat! Va veti bucura de zona de agrement, de serviciile ireprosabile si, daca planuiti vreo aniversare, o puteti face chiar aici!

Din oras vei evada,
Manastiri vei vizita,
Toata lumea s-o priveasca,
Ea-i Moldova pitoreasca!

E un loc foarte placut,
Linistit, cu spatiu mult,
Fara sa dai multi banuti,
Daca o sa mergi ,,La Struti,,!

 

 

 

Mai multe fotografii, AICI!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email