SuperBlog

Dardaim de frig si: bucurie! Incepe Spring SuperBlog! Fara ghiocei! Doar fulgi de nea, deocamdata!

Cine se amuza până acum de legenda cu ,,Coana Dochia și cele 9 țoale,, cred că e tare suparat! Povestea aceea exista, mai nou, in versiunea 2.0.1.8., fiindcă toți așteptam sa apară ghioceii, însă singurul lucru de care ne putem ,,bucura,, este frigul. Măcar dârdâim de emoție, fiindcă începe Spring SuperBlog! Acum înțeleg de ce tot mai mulți români au fugit prin Mexic sau prin Bali în perioada asta. Au primat mesaj că vine gerul, dar nu au vrut sa ne anunțe și pe noi. Uite așa, în loc să dăm și noi o raită prin destinații exotice, ,,am ramas înghețati,, în fața unui monitor. Și ce avem altceva de făcut decât să scriem? Cei care vă aflați în spatele unui palmier sper sa nu aveți net și să nu puteți participa la competiție! Sâc! Avem și noi ceva de câștigat după toată hărmălaia asta cu vremea! Sau credem că vom avea! Iar dacă aveți WiFi la hotel, o să mă rog să fie conexiunea lentă! Nu că aș avea teamă de concurență, însă voi aveți multe idei când sunteți trimiși la plimbare! (Acesta este un pamflet și reprezintă introducerea pentru Spring SuperBlog 2018!)Lasand gluma la o parte pentru un moment, eram nerabdator sa primesc notificare ca SuperBlog a intrat pe Autostrada Creativitatii si claxoneaza pe toti bloggerii sa se ia la intrecere! Tronsonul de autostrada va fi inaugurat pe 1 martie, speram sa nu fie polei si sa nu alunece nimeni! Auzeam, printre altele, ca aceasta autostrada va fi singura cale de acces spre succes! Probabil ca veti fi amuzati sau indignati, insa aceasta autostrada a fost construita in Romania in 2008 si este destinata traficului online, nu celui rutier! De atunci, in fiecare an, au fost adaugati noi membri (atentie, nu kilometri!) si se poate depasi axul drumului (pe autostrada este interzisa depasirea, aici e permisa!). Caracteristicile Autostrazii Creativitatii sunt urmatoarele:
1. Nu exista benzinarii! Daca nu ajungi la timp la destinatie, nu primesti amenda, ci penalizare!
2. Nu intalnesti politie, ci antreprenori si bloggeri!
3. Nu se supara nimeni pe tine daca te misti incet!
4. Poti sa te retragi oricand pe Breteaua Turn Off!
5. Daca esti rapid si ai ,,masina buna,, ,vei primi cadouri de la ,,autoritati,,!
6. Sa se inteleaga faptul ca nu exista automobile, iar motorul are doua elemente: inteligenta si creativitatea!

 

Spring SuperBlog 2018: Traseul Originalitatii

Vei porni de acasa, ignorand vremea de afara, vei uita de Martisoare, vei face o pauza de Paste, iar in mai ajungi pe litoral! Practic, Spring SuperBlog incepe primavara si se incheie: primavara! Gala de premiere va avea loc la Mamaia, la Hotel Aurora. Nu vreau sa comentez prea multe, ,,spre rusinea mea,, nu am fost niciodata aici! Sincer, sunt nerabdator sa descopar o destinatie noua!

Dupa toate acestea, constat ca am devenit dependent de SuperBlog!

Pana acum, am crezut ca sunt dependent de calatorii! Mai pune si SuperBlog pe lista si ma vei cunoaste in totalitate! Gata, va las, trebuie sa imi cumpar tastatura noua! Nu de altceva, dar voi avea de scris, nu gluma!

Haideti si voi! Aveti talent si doriti sa va distrati? Vreti sa va faceti nervi si sa ii transformati in performanta? Aveti timp liber si nu aveti chef de iesit in oras? (Cine ar iesi acum?) Va doriti sa va faceti prieteni noi? SuperBlog e pentru tine! Inscrie-te AICI si pune-ti mintea la contributie! Detalii despre competitie pentru cei care nu au intrat inca pe autostrada, AICI! Succes! In primul rand mie, apoi si voua!

 


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email