Destinatii

Romanian Dream: Walk of Fame Bucuresti! Exclusiv!

Am tot jucat alba- neagra saptamana trecuta: merg la targ- nu merg la targ! In cele din urma, in ciuda vremii potrivnice, am facut un pas inainte si am hotarat sa ne deplasam la Bucuresti. Inainte de a ajunge la Targul de Turism al Romaniei, aveam o oprire in programul nostru. Este vorba despre un loc despre care nu prea se vorbeste, insa este extrem de interesant. Nu stiu daca sunt primul blogger care scrie despre aceasta atractie ascunsa a Bucurestiului, insa trebuie neaparat sa va povestesc cate ceva despre el!

Walk of Fame nu se afla doar in Los Angeles!

Este foarte adevarat, pentru a descoperi Aleea Celebritatilor din Bucuresti tot cautam informatii despre Hollywood, o destinatie care mi se pare foarte atractiva, insa pentru a ajunge acolo ai nevoie de un buget foarte mare si viza, pe deasupra! O las pe altadata!

Astfel, dupa toate cautarile despre L.A., am gasit o serie de fotografii cu Walk of Fame Bucuresti! ,,Poftim? Exista asa ceva in Romania? Gata, cu urmatoarea ocazie, voi opri acolo!,, , imi spuneam in timp ce navigam pe Google Maps. Acest loc nu este marcat acolo, trebuie sa dai search. Tastezi Piata Timpului si il salvezi la favorite, daca esti dornic sa faci o sesiune foto cu stelele de cinema ale Romaniei sau alte celebritati de pe plaiurile noastre! Spun acest lucru pentru cei din provincie, banuiesc ca bucurestenii il cunosc.

 

,,Ratacind printre stele,,      

         Recunosc, imi plac stelele, ele sunt simbolul meu favorit, de unde este plauzibila si cautarea mea despre aceste locuri.

Cum spuneam, Aleea Starurilor se afla pe Strada Baratiei, mai concret in Piata Timpului, in fata complexului Cocor. Este si o parcare in zona, insa undeva mai in spate.

Proiectul a fost lansat la initiativa COCOR SA si directorului teatrului Metropolis, iar prima stea a fost acordata lui Florin Piersic. Aleea Celebritatilor a fost inaugurata chiar cu aceasta ocazie, pe 31 ianuarie 2011. Pana acum sunt prezente peste 30 de stele. Personalitati precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel, I.L.Caragiale, Horatiu Malaele, Ion Dichiseanu sau Sergiu Nicolaescu au imprimata cate o stea pe asfalt. Si in Polonia exista un proiect asemanator, in Lodz.

Nu am stat foarte mult in Piata Timpului, am facut doar cateva poze, nestiind langa care stea sa ma asez. Ideea lansarii acestui loc a fost geniala si ma bucur ca reusim sa preluam si ideile bune de la americani. Sunt convins ca vor fi acordate multe stele in continuare, iar locul va arata din ce in ce mai bine! Fata de Bulevardul Hollywood, stelele sunt aranjate in forma de cerc, iar in mijloc se afla o fantana arteziana. Spatiul este destul de mic, dar e bine si asa! E bine ca romanii sunt inventivi!

Acum sunt foarte curios: voi ati vazut acest loc? Va face pofta de o vizita in Los Angeles? Sunt convins ca da!

 

 

 


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email