SuperBlog

Cate un drum spre fiecare vis! Trei destinatii, o mie de emotii!

Dragilor, cred ca este inutil sa va reamintesc ca sunt un mare iubitor de circuite! Am spus acest lucru de fiecare data si am venit intotdeauna cu impresii după calatoriile mele cu Christian Tour. Recunosc, momentele de relaxare sunt binevenite, insa pe parcursul unui circuit ai ocazia sa realizezi un mix al celor mai frumoase destinatii, poti compara cultura si traditia anumitor tari, ai parte de experiente gastronomice inedite, iti faci prieteni noi si inveti sa fii un om mai bun! Inveti sa daruiesti si sa ajuti, inveti sa asculti si sa iubesti frumosul!



        
         Vacantele mele cu Christian Tour: de la trecut la viitor!

          Echipa Christian Tour a fost mereu ,,la inaltime,, , insa in 2018 au reusit sa se intreaca pe ei insisi! Circuitele Cristian Tour au devenit tot mai tentante anul acesta, fiind promovate destinatii noi, la care se adauga momentele de savoare, culturi si traditii ale locurilor si experiente unice!

 

          Ne pregatim pentru circuite din timp si alegem cea mai buna varianta, cu cea mai buna agentie de turism din Romania!

 

        Dupa ce am analizat catalogul, am ales cateva oferte avantajoase! 

 

         1. Istoricul calatoriilor mele cu Christian Tour
         Dupa o excursie de o zi in Bulgaria si un city break pe cinste in Istanbul, care a devenit ulterior orasul meu favorit, am inceput sa prind gustul excursiilor in strainatate. Astfel, in 2016, dupa multe cautari, am gasit cea mai buna varianta de a calatori mult, cu bani putini: circuite Christian Tour!
         Primul circuit ales a fost Viena, Praga, deoarece voiam sa fac cunostinta cu orase imperiale, ale caror strazi aveau un aer medieval, iar atractiile turistice erau nenumarate! Prima oprire a fost la Budapesta, unde ne-am cazat, iar ziua urmatoare ne-am indreptat catre Vienacea fascinanta si plina de surprize! De la faimoasa Piata Maria Tereza la opulentul Palat Hofburg si de la grandoarea Domului Sf. Stefan pana la frumusetea arhitecturala a edificiilor situate de-a lungul si de-a latul Ringstrasse, Viena reusea sa ma impresioneze cu aproape fiecare detaliu al perfectiunii artei si bogatiilor culturale, dar si cu delicioasele lor prajituri!
         
         Urma sa descopar Praga, un oras de aur, atat la propriu, cat si la figurat! Am descoperit o atmosfera 100% medievala, cu strazi inguste (Ulita Aurarilor), poduri idilice (Podul Carol), biserici cu o arhitectura deosebita (Catedrala Sf. Vit) si cel mai mare castel medieval din lume ca suprafata, Hradul! Nu au lipsit momentele de savoare, iar gustul berii pragheze ma facea sa ma indragostesc si mai tare de Praga si sa imi doresc sa revin in ,,Orasul Turlelor,,!
         Am gasit esente tari in sticlute mici! Desi nu am stat foarte mult timp in Dresda, am intalnit oameni deosebit de amabili si am aflat ca ,,Nu!,, in limba saxona inseamna ,,Da!,, in limba romana! Pe deasupra, am inteles de ce acest oras este supranumit ,,Florenta de pe Elba,,! Indiferent ca vorbim de Palatul Zwinger, de Frauenkirche sau de cafenelele cochete, inima Saxoniei nu inceteaza sa te uimeasca, in ciuda istoriei sale zbuciumate! La intoarcerea din Dresda, am facut o oprire scurta, dar suficienta pentru a explora Aleea Colonadelor din Karlovy Vary, iar satisfactia a crescut cand am cumparat mai multe suveniruri pentru mine si pentru cei dragi!
         Excursia s-a incheiat cu o croaziera pe Dunare la Budapesta, unde am zarit un spectacol de lumini nocturne, dupa ce-mi facusem deja o impresie foarte placuta despre o alta capitala de pe Dunare vazuta in aceeasi zi, si anume Bratislava, cu al sau Castel maret!
          Cand am ajuns acasa, am hotarat sa caut deja un circuit pentru anul 2017, iar alegerea mea a fost sa fac Turul Balcanilor si sa pun accent pe Croatia, o tara care imi demonstra ca ascunde peisaje care te lasa fara cuvinte!
          Prima ,,statie,, a fost Belgrad, un oras care a reusit sa ma impresioneze datorita istoriei sale si datorita panoramei superbe, pe care am remarcat-o urcand la Citadela Kalemegdan! M-am plimbat pe Artera Knez Mihajlov si am descoperit o alta Serbie decat cea prezentata de anumite persoane! ,,Niciodata sa nu crezi pana nu ajungi la destinatie!,, este una din expresiile mele preferate in acest context!
          Ziua urmatoare am traversat inegalabilul Canion Tara si am mancat cele mai bune paste din Balcani! Am descoperit un Muntenegru primitor si spectaculos, mai ales daca luam in considerare si Fiordul Kotor!

          Mai departe, am descoperit pe indelete Croatia, pe care imi place sa o descriu drept ,,Tara Insulelor si Cascadelor,,! Am savurat aerul mediteranean si medieval al orasului Dubrovnik, care nu degeaba era catalogat de Byron ,,Perla Adriaticii,,! Am intrat pe Poarta Pile, am admirat Zidurile sale imense si am facut o plimbare pe Stradun, apoi am savurat un gelato in Portul vechi. Am remarcat cate obiective turistice fabuloase poti gasi in acest oras! Am vazut si alte orase vibrante de pe Coasta Dalmata, precum Split sau Zadar, insa cel mai frumos moment al excursiei cu Christian Tour a fost la Parcul National Plitvice, unde cuvantul ,,uimire,, este nesemnificativ pentru acest loc! Este foarte greu sa descrii frumusetea salbelor de cascade, lacurilor azurii sau padurilor verzi ca smaraldul! Plitvice este o minune a naturii, daca ar fi sa ne rezumam la o singura propozitie! De asemenea, croaziera la Marea Adriatica a fost un alt punct important al excursiei, unde am vazut goruni si pescarusi, dar si o multitudine de stanci care ,,parca stateau sa plonjeze in mare,,. Nici Pola, ce pare o combinatie intre Roma si Venetia, nu a fost usor de uitat, datorita impresionantului sau Amfiteatru Roman, insa nici Zagreb, datorita impozantei sale Catedrale!

Am facut scurte vizite in doua locuri emblematice din Bosnia si Hertegovina. Am luat la pas strazile din Mostar, unde am admirat Podul Otoman si am cumparat suveniruri la preturi foarte mici din Bazar. Am oprit si la Medjugorje, un loc in care simti o energie aparte, deoarece aici natura conlucreaza cu credinta.

          Ultima tara din acest circuit are un loc special pe lista mea de calatorii, fiindca imi doresc sa o revad cat mai curand! Este vorba de Slovenia, o tara cu o multime de atractii secrete. Pe langa faptul ca am fost surprins din nou de ,,Spectacolul naturii,, la Pestera Postojna, am descoperit un oras extrem de romantic si placut pentru iubitorii de excursii: Ljubljana, un oras cu poduri frumos decorate (Podul Triplu, Podul Dragonilor) si multe biserici dantelate. Cu siguranta, Ljubljana este o destinatie pe care vreau sa o vizitez si in 2018!




          Ca veni vorba, hai sa trecem la prezent!
↓     ↓    ↓   ↓      
          2. Moment de ragaz: prezentul si setea mea pentru calatorii!       
         
          In urma cu putin timp, m-am ambitionat sa merg la Bucuresti, la Targul de Turism al Romaniei. Cu o excursie deja in asteptare pentru vara anului acesta (Alpii si Parfumul Mediteranei), mi-am dorit sa aflu ce alte oferte m-ar putea tenta, iar in momentul in care am ajuns la Romexpo, in fata standului amenajat de Christian Tour, mi-am exprimat dorinta pentru calatorii, iar raspunsurile lor nu au ezitat sa apara!
          Buna ziua, bun venit!
          Ce oferte ati zarit?
          Buna ziua, bun gasit! 
          Mi-as dori un circuit!
          In ce zona preferati?
          Cate zile vreti sa stati?
          Totusi, ce-mi recomandati?
          Vreau o lista sa imi dati!
          Sigur, va voi selecta,
          Circuite, cateva!
          Multumesc, o sa astept!
          Sunt si blogger, si client!
          Sunteti blogger? Excelent!
          Va dau trei, dar e urgent!
          Cautam exploratori,
          Dar sa aiba cititori!
          De acord, dar unde merg?
          Care e pretul intreg?
          Nu va costa vreun leu,
          Dar veti scrie mai mereu!
          Veti avea trei circuite,
          In locatii diferite!
          Prima este Umbria,
          Iar apoi Iordania!
          Si, desigur, ultima,
          Va fi in Japonia!
          Sincer, sunt surprins, ce-i drept!
          Cate zile mai astept?
          Doar cinci ore mai aveti,
          Destinatii sa vedeti!
          Doar cinci ore? E pe fuga!
          Dar accept, nu-ncape ruga!
          Pasaport si haine am,
          Cred ca iau doar un ,,ghiozdan,,!
          Avem totul pregatit,
          Si ce bine- ati nimerit!
          Sun la taxi imediat,
          Si apoi ati decolat!
        
          Super, o sa scriu pe blog!
          Despre toate trei, va rog!
          Vorba-i vorba, batem palma!
          O sa sun din Yokohama!
        
          

          O ora mai tarziu, dupa un drum ,,lung,, cu taxiul:

          Va scriu din aeroport! Se pare ca m-am angrenat in cea mai lunga excursie de pana acum! Eram obisnuit sa merg in circuite, dar la surpriza aceasta nu ma asteptam! Totusi, am ramas dator fata de cineva! Trebuie sa va va fac un rezumat rapid despre ce mi-am propus sa vad in saptamanile ce urmeaza in Italia, Iordania si Japonia!
 
 ↓     ↓    ↓   ↓   
          3. Viitorul sună bine! Trei destinatii, o mie de emotii!


          Stiu ca totul se va desfasura intr-un ritm alert, dar mereu mi-au placut provocarile! O sa va povestesc, pentru inceput, ce calcule am facut pentru Umbria, o regiune pitoreasca a Italiei, cu vinuri bune, ciocolata si o liniste pe care sunt convins ca in Roma nu o voi gasi! Dar, sa le luam pe rand! E momentul sa simt Farmecul Umbriei !


↓     ↓    ↓   ↓   

            
          Umbria, un tinut mistic

          Moment de savoare: Ciocolata Bacio Perugina
          Loc emblematic: Perugia

          Aceasta regiune din centrul Italiei este perfecta pentru iubitorii de natura: paduri de stejar, pante cu maslini, campuri de flori si multe podgorii! Umbria are o aura mistica, probabil datorita oraselor medievale, care emana o puternica senzatie de neclintire. Totul este atat de linistit, iar cultura si traditiile sunt pastrate cu sfintenie!

          Sa imi creionez programul, totusi!

          
          Ziua 1(varianta 1): Dupa ce voi ateriza la Roma, voi avea de facut o alegere: fie incep cu un tur de forta in centrul orasului, fie savurez un gelato cu salvie si zmeura, o adevarata incantare pentru papilele gustative, apoi ma retrag la hotel pentru a reveni cu forte proaspete a doua zi.

          Ziua 1(varianta 2): Sau, aceasta zi poate fi dedicata doar pentru Roma! Exista o multime de modalitati pentru a descoperi una dintre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Voi incepe cu emblema Italiei, Colosseum, una dintre ,,Cele 7 minuni ale lumii moderne,, care, la inaugurare, in secolul I, se numea Amfiteatrul Flavienilor. ,,L’ Urbe,, ma va suprinde cu siguranta, deoarece in apropiere se afla Forumul Roman si e pacat sa il ratez, daca tot vorbim de uimitoarele zone arheologice pe care le voi gasi fara harta, deoarece sunt vizibile de la mare distanta! Dupa amiaza o sa acord mai multa atentie pietelor, incepand cu Piata Navona, unde voi gasi Fontana dei Fiumi, una dintre operele lui Bernini, cu statuile din marmura alba ce reprezinta fluviile Nil, Gange, Dunare si Rio del Plata, apoi Piata Spaniei si Fontana della Barcacia, o alta opera a lui Bernini si a lui Pietro. Totusi, daca ar fi sa aleg o singura fantana din Roma, m-as rezuma la Fontana di Trevi, o adevarata capodopera, care, ce-i drept, atrage zeci de milioane de turisti, dar sper sa vin acasa cu poze reusite de aici! Sa nu uit sa arunc o moneda in fantana si sa imi pun o dorinta!

Ziua 2(varianta 1): Cred ca aceasta zi se va rezuma la bazilici, ,,obligatorie,, fiind vizita Bazilicii Sf. Petru, iar la Vatican sper sa nu fie coada la muzeul cu acelasi nume! Dupa amiaza voi face o pauza pentru o pizza ,,Capricciosa,, binemeritata, apoi o sa optez pentru o excursie la Tivoli (la 60 km de Roma), unde se afla fermecatoarea Villa d’Este si ale sale gradini fabuloase, decorate cu cascade si fantani arteziene.  
    
          Ziua 2(varianta 2): Bun, daca arunc o privire pe lista cu excursii optionale, as putea incerca si Ostia Antica, cel mai bine pastrat oras roman dupa Pompei. Am de vazut aici Teatrul lui Augustus, Muzeul Ostiense, cu o colectie de numeroase descoperiri arheologice si Muzeul delle Navi, unde au fost gasite o serie de ambarcatiuni scufundate.

Ziua 3: Nu voi mai sta pe ganduri si ma voi indrepta catre regiunea Umbria, nucleul primului meu circuit! Daca Roma este o destinatie despre care se vorbeste tot timpul, Umbria reprezinta ,,o altfel de Italie,,! Este un loc mult mai putin aglomerat, insa cu peisaje deosebite, iar enogastronomia este cuvantul cheie. Cum spuneam, vinurile rivalizeaza cu cele din Toscana, iar daca tot ajung in Perugia, va trebui sa incerc neaparat ciocolata lor. ,,Bacio Perugina,, este un fel de ciocolata neagra, cu miez de alune si umplutura de alune crocante. De-li-cios! (Cazarea o voi avea in zona Perugia in zilele 3, 4, 5, 6 si 7)

Ziua 4: Buongiorno! Perugia ma asteapta, iar eu sunt nerabdator sa cunosc ,,esenta,, Umbriei, deoarece aici mi-am propus sa stau o zi intreaga! M-am gandit sa pun pe lista mea Palazzo dei Priori, cu frescele semnate de Petro Perugino, urmand ca dupa amiaza sa vizitez Cetatea orasului, un simbol al puterii papale si Fontana Maggiore, o Poarta Etrusca din secolul al III-lea i. Hr. Sunt convins ca nu voi fi dezamagit de ce voi vedea in capitala regiunii Umbria!

Ziua 5: Vreau sa vad Assisi, orasul acela plin de flori si stradute medievale, unde se afla si Catedrala Sf. Francisc, cu frescele lui Giotto. O sa mai pun pe lista si Spello, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia, unde are loc ,,Festivalul Florilor,,!

Ziua 6: Hmmm, si Gubbio suna foarte bine! Nu stiu cum am timp sa le vad pe toate, insa cred ca va merita vizita in acest oras plin de atractii turistice: Catedrala, Palazzo dei Consoli si Teatrul Roman. O alta varianta ar mai fi Citta di Castelo, situat la o distanta de 40 km de Gubbio.

Ziua 7: In urma cu cateva luni cautam poze cu Italia si am descoperit un oras care seamana foarte mult cu Zadar, oras pe care l-am vazut in urma cu un an! Este vorba de Spoleto, un oras in care nu mi-am propus neaparat sa vizitez ceva anume, ci pur si simplu sa fac o plimbare prin centrul istoric. Ufff, si ar mai fi multe de vazut, dar nu stiu daca voi avea timp sa le vad pe toate! Narni, Terni, Todi si Orvieto merita adaugate aici! Din pacate, va trebui sa ma grabesc, deoarece va urma transferul la aeroportul din Roma, apoi o noua excursie in Iordania, Taramul Minunilor!

Ziua 8: Voi decola din Roma. Oare exista bilet direct catre Amman?

 

Vatican

Assisi



↓     ↓    ↓   ↓




          Iordania, mai mult decat o experienta! 

          Moment de savoare: Mansaf
          Loc emblematic: Petra

Orientul Mijlociu este leaganul multor civilizatii, iar Iordania Experience este ocazia perfecta pentru a vedea o cultura noua, traditii deosebite si locuri incredibile, precum Petra, orasul roz si inima turismului iordanian sau Amman, un oras cosmopolit si capitala Iordaniei, in acelasi timp. Per total, Iordania este plina de istorie, mister si savoare! Haideti sa vedem itinerariul!

Ziua 1: Dupa un zbor lung, ajung in Amman! Ce urmeaza? Ati ghicit! Cazarea la hotel! (Amman: zilele 1-3, Petra: zilele 4-6)

Ziua 2: Gata, a sosit vremea pentru a explora Amman! Cu ce sa incep? Voi vizita Citadela, care imi va reaminti de Roma, iar Templul lui Hercule va fi in plan, cu siguranta! Ma voi indrepta catre Moscheea Regelui Abdullah I, care imi va reaminti de Istanbul, iar apoi, Muzeul National, pentru a intra in contact cu istoria si cultura iordaniana.

Ziua 3: Trebuie sa cunosc mai bine aceasta tara! Asadar, voi face o incursiune in vechiul Decapolis, cel mai bine conservat oras roman. Am multe de vazut aici: Piata Ovala, Templul lui Zeus, Teatrul de Sud si de Nord si Catedrala Sf. Teodor. Dupa amiaza ma intorc in Amman pentru cateva cumparaturi si voi savura mansaf, un preparat din carne de miel, gatit in iaurt si servit cu orez, la care se adauga ierburi aromate.

Ziua 4: Urmatoarele atractii pe care vreau sa le bifez sunt Muntele Nebo si Madaba, unde voi cunoaste o bucatica din cultura Ierusalimului, deoarece aici se afla Biserica Sf. Gheorghe si harta din mozaic a Ierusalimului si a Pamantului Fagaduintei. Seara ajung la Petra, una din cele 7 minuni ale lumii moderne!

Ziua 5: Voi explora una dintre cele mai misterioase locuri din lume: Petra, orasul roz, resedinta nabateenilor si emblema Iordaniei! Nu stiu cu ce sa incep, dar trebuie neaparat sa zaresc o panorama fabuloasa de aici! Nabateenii au imbogatit acest oras, odata capitala, cu palate si temple minunate, iar in anul 75, Rabel II a mutat capitala la Busra (azi Siria). Bine, Petra a fost cucerita de romani in 106 si a fost abandonat prin secolul VIII, apoi descoperit de Ludwig Burckhardt in 1812, iar din 1985 se afla in Patrimoniul Mondial UNESCO. Cateva atractii din Petra care imi sar in ochi ar fi: Poarta Bab as Siq, Palatul (singurul cu fatada de caramida), Biserica Bizantina si Tezaurul. Am nevoie de conditie fizica si multa apa pentru a lua Petra la pas!

Ziua 6: Parcul National Dana se afla la distanta mica de Petra si este un loc deosebit, pe care as vrea sa il vizitez, deoarece aici poti intalni 600 specii de plante, 37 specii de mamifere si 190 specii de pasari. Are 320 kilometri patrati si o diversitate peisagistica rar intalnita in lume, datorita tranzitiei de la munti la desert si 1500 m diferenta de nivel intre aceste unitati de relief! O alternativa foarte buna ar fi Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii. O plimbare cu masini de teren prin desert este o idee foarte buna! Iata, deja este foarte dificil sa iau decizii! Iordania are foarte multe de oferit!

Ziua 7: Este momentul pentru relaxare in Aqaba, la spa! Dupa acest tur de forta, este necesar sa mai iau o pauza! (Cazarea in Aqaba)

Ziua 8: Deja trebuie sa ajung inapoi in Amman, deoarece ma asteapta Japonia! Am luat o decizie buna mai devreme, urmeaza un zbor foarte lung catre ,,Tara Soarelui Rasare,,!

 

 Oferta de nerefuzat!

 

              Petra

 

Templul lui Hercule, Amman

                                        ↓     ↓    ↓   ↓

,,Japonia, o alta versiune a lumii!,,

         Moment de savoare: Sushi
         Loc emblematic: Muntele Fuji

Japonia este altceva, fara dubii! Indiferent ca vorbim de ultramodernul Tokyo, de Muntele Fuji sau de Osaka, ,,Tara Soarelui Rasare,, va fi plina de surprize! Abia astept sa o descopar!

Ziua 1: Voi ajunge la Tokyo, apoi ma retrag la hotel si voi continua sa ma documentez despre anumite lucruri pe care vreau sa le aflu despre Japonia.

Ziua 2: Voi face o excursie la Muntele Fuji (un loc emblematic si misterios al Japoniei) si Lacul Ashi, apoi, la Kamakura, pentru a vedea statuia Marelui Buddha. De asemenea, as vrea sa ma interesez de Ceremonia Ceaiului, un ritual traditional prin care ceaiul verde matcha este preparat intr-o maniera ceremonioasa de catre o persoana initiata si servit de un grup restrans de oaspeti intr-o atmosfera Zen. Mai concret, ,,as vrea sa intru in atmosfera locala!,,

Ziua 3: Descopar Tokyo! Voi incepe cu Shinjiku, un cartier plin cu zgarie nori, apoi Shibuya (pentru shopping), Omotesando (un fel de Champs Elysees al Japoniei) si Altarul Meiji, pentru a cunoaste mai bine istoria lor.

Ziua 4: Aceasta zi se va rezuma tot la Tokyo. Cred ca o sa incep cu Turnul Tokyo (asemanator cu Turnul Eiffel din Paris si inalt de 333 metri), cartierul Ginza (fara sa cred ca voi cumpara ceva) si Templul Senso-ji (cel mai vechi templu din oras), apoi Parcul Ueno, Podul Curcubeu si cartierul Odaiba. As fi vrut sa prind si Sakura, sarbatoarea infloririi ciresilor! Dupa amiaza, as vrea sa ma bucur de o panorama spectaculoasa asupra orasului din cladirea Administratiei Metropolitane, apoi pot incerca faimosul sushi! Nu de alta, insa mi-am dat seama ca o tara incape intr-o singura farfurie! (Cazarile vor fi in Tokyo in zilele 1, 2, 3 si 4).

Ziua 5: Auzeam lucruri interesante despre Matsumoto, asa ca il voi trece pe lista locurilor ,,De vazut in Japonia,,. Aici se afla Castelul Matsumoto, care face parte din colectia celor patru castele desemnate ,,Comorile Nationale ale Japoniei,,. Acesta este poreclit si ,,Castelul Ciorii,, din cauza zidurilor de culoare inchisa.

Ziua 6: Vreau sa explorez Takayama (,,Muntele Inalt,,), deoarece in acest loc traditiile au ramas neschimbate, iar plimbarea prin centrul vechi ma va convinge si mai mult sa cred acest lucru. Dupa amiaza ajung in Kanazawa pentru a vizita Casa Samurailor Nomura si Gradinile Kenroku-en. In plan ar mai fi si o casa de gheise, numita Ochaya Shima, cu al sau mobilier traditional.

Ziua 7: Japonia are un joc de cuvinte foarte interesant! Ma indrept catre Kyoto, pentru a vizita cat mai multe temple (in total sunt peste 1800), iar Pavilionul de Aur este primul pe lista! Am aflat ca in Kyoto pot gasi numeroase gradini si parcuri, dar si mii de porti numite ,,Tori,,. Suna fascinant, am nevoie de cel putin o zi pentru a le vedea pe toate!

Ziua 8: Voi lasa in urma Kyoto, pentru a ma deplasa la Osaka, iar la mica distanta de aceasta vreau sa vizitez Castelul Himeji, o adevarata ,,bijutierie a Japoniei,,. In Osaka nu am voie sa ratez Gradina Plutitoare si Umeda Sky Building, pentru a mixa elementele traditionale cu cele moderne!

Ziua 9: Astazi voi mai avea de bifat o destinatie: Nara, leaganul civilizatiei japoneze si un loc in care voi avea ocazia sa vad Parcul Nara, cunoscut pentru cele peste 1200 de caprioare care il populeaza! De asemenea, nu voi ezita sa admir Daibutsu– cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha, care cantareste 550 tone si are o inaltime de 16 metri!

Ziua 10: Nu imi vine sa cred ca va trebui sa ma intorc in tara! Turul se va incheia cu zborul din Osaka!

 

Castelul Himeji

 

Tokyo si ciresii infloriti!

Lacul Ashi, langa Muntele Fuji

     ↓     ↓    ↓   ↓   


4. ,,Intoarcerea din viitor,, 

Dupa toata aceasta experienta unica, va urma cel mai lung zbor de pana acum! Ma scuzati o secunda, se aude ceva!

                                                  ↓

,,Pasagerii cu zborul 46 A, directia Roma, sunt rugati sa se prezinte la poarta de imbarcare G 4!,,

                                                  ↓

         Hopa, acum chiar ca trebuie sa ma grabesc sa prind zborul spre Roma! O sa fac slalom prin multimea de oameni! ,,Trebuie sa ajung! Trebuie sa ajung! Trebuie sa ajung!,,




        – Unde trebuie sa ajungeti?
          – Va rog sa ma scuzati, am avut un vis, cred. Trebuia sa ajung in Italia, Iordania si Japonia!
          – Nu a fost un vis, chiar acum mergem la aeroport!, imi spune taximetristul.
          – Inseamna ca trebuie sa scriu articolul cat mai repede!
          – Ce articol?
          – E o poveste lunga! Sper ca visul meu sa devina realitate!
          – Orice vis poate deveni realitate!
          – Aveti dreptate! De aceea, mai am ceva sa va spun!


                                                  


  ,,Cate un drum spre fiecare vis! Ma asteapta trei destinatii si o mie de emotii!,,

,,Acest articol a fost realizat cu multa pasiune pentru Spring SuperBlog 2018! Sponsor: Christian Tour,,


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email