SuperBlog

Sa mai muncim si cu inima!

Am inceput primavara in forta, reusind sa ma mut la casa noua! Totusi, trebuie sa recunosc ca daca nu cumparam apartamentul la cheie, as fi avut nevoie de o echipa de arhitecti proiectanti. Ieri stateam de vorba cu un prieten, care ma intreba cum ar fi fost daca aveam la indemana un teren si mai multi bani in cont. El e agent imobiliar, vrea sa convinga pe cineva sa cumpere un loc de casa si are nevoie de imaginatia mea, fiindca omul acela isi doreste o vila cu un design unic. Mai concret, ,,vrea la pachet,, atat serviciile agentului, cat si cele pe care doar un arhitect proiectant le poate presta!      1. Am cautat cel mai bun birou de proiectare si servicii    

      Am promis ca il voi ajuta pe Alex, asa ca va trebui sa imi creionez cateva idei pe care sa le valorifice doi arhitecti experimentati. Am cautat ore in sir pe internet, insa nu am gasit nici macar un birou de proiectare care sa ofere plusul acela de valoare. Am hotarat sa iau pauza cateva minute!

In timpul acesta, am zis sa arunc o privire pe articolele mai vechi de pe propriul blog. Ma gandeam ca ideile vor veni daca imi voi reciti materialele!

Se pare ca am reusit! Dupa zece minute de lectura, am dat peste un articol foarte interesant, scris de mine pentru AIA Proiect, in urma cu cateva luni! Am avut un deja vu cand am intrat pe site si ideile au inceput sa prinda contur! Va amintiti de AIA Proiect, nu? Daca aveti nevoie si voi de un proiect de casa  , puteti apela cu incredere la acest birou de arhitectura!

 

2. Acte, acorduri, avize si parafe = stres! Avem si alte variante?

Tinand cont ca am simtit o eliberare cand am gasit solutia ,,AIA Proiect,, , deja uitasem ca trebuie parcursa etapa aceea cu actele! Bine ca am gasit obtinerea avizelor de construire tot pe site, iar lucrurile au fost mai simple decat am crezut!

Pentru a nu va mai pierde timpul, echipa AIA Proiect este formata din specialisti care au obtinut sute de astfel de avize si documentatii. Asadar, nu mai era nevoie sa imi fac griji ca voi fi respins daca voi gresi cu ceva la intocmirea documentatiilor necesare! Aveam raspunsul favorabil garantat la obtinerea de avize pentru o autorizatie de construire! Mai trebuia sa il caut pe Alex si sa ii spun ca situatia e pe jumatate rezolvata!

 

3. Il contactez pe Alex si ii spun ca mai avem nevoie doar de arhitecti proiectanti!  

Cum drumul spre succes se structureaza in etape, urma sa ma intalnesc cu bunul meu prieten, care se afla pe punctul de a vinde terenul.

Salut, Alex! Am gasit!
Ajutam la construit?
Salut, Cristi! Ai idei!
Dar persoanele sunt trei!

Vorbesti de cumparator?
Nu doar el e doritor?
Are copil si sotie,
Vrea casa mare sa fie!

O sa vad cum pot s-ajut,
Am o chestie in gand!
Trebuie sa ne grabim,
Mi-as dori sa construim!

Sa vina si arhitectii,
Pentru oameni cu pretentii!
O sa fie unicat,
Mobilat si decorat!

Casa lor va fi de vis,
Va avea gazon intins,
Cu fantana si braduti,
Iar vederea e spre munti!

O sa aiba si piscina,
In curand, ea va fi plina!
Forma ei e speciala,
Inima, emblema rara!

Pe interior vor face,
Scari rulante, ca le place!
Iar garajul va avea,
Un tunel pe sub perdea!

Dormitoare, la etaj,
Urci aici cu mult curaj!
Iar de-aici, sunt tobogane,
Pana jos- e super tare!

Doar copilul va alege,
Mobila care se drege!
Arhitectii-s pregatiti!
V-am convins sa investiti?

4. Dupa munca, si rasplata! Arhitectii AIA Proiect au facut o treaba excelenta!

Rolul arhitectilor este foarte important pentru o astfel de constructie, iar munca lor nu este una facila! Mai exact, un arhitect deseneaza, proiecteaza si redacteaza pe calculator proiectele incredintate, intocmeste documentatii de proiectare care tin de firma, participa, daca este nevoie, la masuratori, sunt designeri, dar si manageri, in acelasi timp, deoarece coordoneaza anumite etape ale lucrarilor de santier, uneori poate inlocui si directorul tehnic, in cazul in care acesta este imputernicit, pastreaza confidentialitatea datelor la care doar el poate avea acces, reprezinta un punct de legatura intre societate si firma care se ocupa de proiectele ce urmeaza a fi executate si este raspunzator pentru orice eventuala greseala a acestuia.

Trebuie sa recunoastem, totusi, faptul ca uneori muncim fara sa dam dovada si de creativitate! Proiectele clasice sunt foarte cautate, insa AIA Proiect ne invata sa mai muncim si cu inima! Motivul este simplu! Daca nu esti pasionat de ceea ce faci, munca va deveni cel mai mare dusman al tau! Daca iti iubesti meseria si pui iubire in activitatea ta, lucrurile vor fi mult mai simple, iar munca va deveni un amic de nadejde, care te va ajuta sa adaugi un plus valoare in cadrul firmei si vei castiga foarte mult pe plan personal! Cam aceasta este definitia arhitectilor de la AIA Proiect, care imbina utilul cu placutul, exact asa, ca mine!

Asadar, daca va doriti o casa noua, cu un design indraznet, arhitectii de la AIA Proiect sunt pregatiti sa va indeplineasca dorintele! Trebuie doar sa fiti pozitivi si sa credeti ca orice vis poate deveni realitate! Nu uitati, imaginatia nu are bariere! Sariti peste ele si veti avea parte de surprize frumoase! Chiar si voi puteti deveni arhitecti, daca stiti sa va proiectati drumul spre succes!

 ,,Acest articol a fost realizat cu drag pentru Spring SuperBlog 2018, proba nr. 3. Sponsor: AIA Proiect.,,


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email