Destinatii

O recenzie de 5*: Maestoso Hotel 3* Lipica

Intram in padure si ne intrebam daca aici trebuia sa fie cazarea noastra. De pe un drum ingust, insa asfaltat, se zarea hotelul. Ajungem la receptie si suntem foarte bine primiti, luam cartela camerei, iar ochii nostri erau atintiti in toate partile. Camera curata, ordine, balcon cu vedere la gradina si bun gust sunt cuvintele pe care le am in minte si acum! Bun venit la Lipica!


      Situat la cativa km de granita cu Italia, Hotel Maestoso 3* este inconjurat de natura. Dupa cum in mod expres sLOVEnia este brandul tarii, iar respectul fata de natura este prioritar, nu aveti cum sa nu va indragostiti de acest taram! Lasati bagajele in camera in care veti fi cazati si porniti catre centrul de echitatie, aflat langa hotel!

 

 

 

      Lipica este cunoscuta pentru caii sai. Exista programe si activitati speciale (echitatie, golf, plimbari cu trasura), tururi cu ghid sau vizita la Muzeul Lipikum. O experienta unica daca va aflati la Maestoso 3* Lipica !

Avantaje:
– cadru natural mirific
– raport calitate/pret foarte bun
– servicii excelente
– o locatie linistita
– posibilitatea practicarii activitatilor de echitatie
– se afla aproape de Pestera Postojna.

Asadar, recenzia mea e de 5* pentru acest hotel maiestuos clasificat cu 3*! Merita toti banii!

Si daca tot alegeti sa va cazati aici, nu ratati Pestera Postojna! Bineinteles, voi vorbi despre ea in urmatorul articol!

 


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email