Destinatii

Pizza Pasta Italia: ieftin si gustos, pentru romanul pofticios!

Un calator care se respecta testeaza de fiecare data preparatele locale, iar cum eu sunt pasionat de bucataria internationala, am oprit imediat cand am vazut scris cu litere mari pe un panou: Pizza Pasta Italia! Desi pareau trei cuvinte banale, am avut o sumedenie de senzatii si am luat imediat loc la masa. Pizza, paste si o tara fascinanta! Fac referire la Grecia, bineinteles, doar suntem in Paralia Katerini, insa asta nu inseamna ca avem interdictie la asemenea savori! Daca romanii mananca sushi, de ce grecii nu ar avea dreptul sa ne infrupte cu delicii din Italia? Prea bine, sa las razboiul cu caloriile deoparte! Sunt si ospatari romani la taverna, asa ca dorinta mea de a manca aici se amplifica, in timp ce rasfoiesc meniul si raman uimit de preturi.



Astea sunt tarifele pentru Paralia Katerini? Cum adica, 3 euro o pizza? Ma uit in meniu din nou si comand cu incredere o portie. Facand o paranteza, nu ma asteptam la bonusuri! Brusc, un baiat vine si ne serveste cu o multime de clatite. Prima data, am crezut ca a gresit comanda, insa ulterior imi dau seama ca acesta era cadoul de ,,Bun venit!,,

       Dincolo de toate, mancarea a fost excelenta. Toate preparatele erau convenabile la pret, iar experientele culinare de aici au fost nemaipomenite. Spun ,,experiente,, deoarece timp de 7 zile am mancat in acest loc. Ne-am facut prieteni noi, iar seful lor, Giannhs, ne-a servit cu un pahar de vin bun. Am promis ca o sa revenim aici! Din pacate, nu am fotografii multe, fiindca nu prea obisnuiesc sa ma axez pe alte activitati in timp ce mananc, iar ,,fotografiatul farfuriilor,, nu prea ma tenteaza. Prefer sa va las pe voi sa va convingeti de acest local, in cazul in care aveti planuri pentru Paralia, fie acum, fie la vara, fie la anul! Sfatul meu e sa incercati o singura data si nu veti regreta! Veti reveni zilnic!
       Voi aveti planuri de vacanta de 1 Mai? Ce ziceti de o escapada in Paralia Katerini? O escapada culinara la Pizza Pasta Italia, zic! V-am facut pofta? Daca nu v-am convins inca, tin sa completez ca au si mancare romaneasca! Ce sa mai, au de toate! Au si surprize, trebuie doar sa dati o raita pe acolo! Pofta buna va doresc!

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email