Destinatii

Cu Troc Travel, faci schimb de: suveniruri!

Multe dintre opririle pe care le facem in cadrul excursiilor sunt pentru achizitionarea suvenirurilor. E adevarat, unele sunt mai vechi, de altele nu ne putem dezlipi, dar ce ne facem cand descoperim ca avem deja 3 magneti sau 5 vederi de acelasi fel?Varianta 1: le pastram

Varianta 2: le oferim prietenilor sau rudelor

Varianta 3: ,,le ascundem,, pe undeva

Varianta 4: cautam sa le oferim/ schimbam cu altele.

Varianta 4 mi se pare foarte buna si reprezinta o alternativa interesanta de a oferi zambete si altor persoane, in mod neconditionat, sau de a face o afacere buna, incepand sa schimbam suvenirurile vechi cu altele noi. Este trocul perfect!

Daca tot vorbim de schimburi si lucruri bine puse la punct, Calatoria perfecta organizeaza un eveniment dedicat pasionatilor de excursii, Troc Travel.

 In ce consta acesta?
Exact ce spuneam mai devreme: veti putea oferi din suvenirurile voastre sau veti alege sa faceti schimb cu altele. Invatam sa fim mai darnici!

Cand si unde se desfasoara acest eveniment?
In data de 2 iunie 2018, iubitorii de calatorii isi vor etala colectiile (magneti, ghiduri, vederi, harti) in Parcul Herastrau, incepand cu ora 12:00, la Roaba de Cultura.

 Sunt premii?
Da! Persoanele care se vor inscrie la tombola vor avea sanse la unul dintre urmatoarele premii:
1. O valiza de calatorii Princess Traveler, excelenta pentru deplasarile voastre
2. O harta razuibila, pentru a bifa locurile in care ati fost deja.

Cine organizeaza evenimentul? Calatoria perfecta se ocupa de organizare (mai multe informatii gasiti in linkul atasat).

Parteneri eveniment:
* Roaba de Cultura
* Princess Traveler.

Va asteptam in numar cat mai mare, pentru a oferi si schimba atat suveniruri, cat si impresii din calatoriile noastre, cele mai pretioase dintre toate suvenirurile! Apoi, vom vorbi despre excursiile pe care le avem in plan. Vom avea multe lucruri de invatat, iar cel mai important este sa nu uitam sa oferim bucurii oamenilor!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email