Cum a fost la Troc Travel si surprinzatorul joc de baraj

Am inceput vara frumos, pot spune! In urma cu o saptamana am fost la Bucuresti, pentru a participa la evenimentul Troc Travel by Calatoria perfecta. Am avut parte de mai multe surprize, am facut schimb de suveniruri si impresii, am vorbit despre destinatiile noastre preferate, am legat prietenii noi, ne-am simtit bine, intr-un cuvant! Totul a inceput cu o invitatie, primita la momentul oportun. 

      Am primit un mesaj! Sa fie, oare, vreo surpriza?       Se pare ca asa este! Trebuie sa caut suveniruri mai vechi si sa confirm prezenta mea la Troc Travel, un eveniment creativ si interesant, realizat de bloggerii parteneri de la Calatoria perfecta, in care invatam sa oferim si vom relata experiente. Cu si despre travel! Accept fara retineri si astept cu nerabdare intalnirea!

 

      O lectura despre Marele Zid Chinezesc sau cat de aproape am fost sa ratez cursa spre Bucuresti!
 
 
      In timp ce interactionam cu prietenii nostri in online, am gasit un articol foarte atractiv despre China. Citesc ce citesc si aud un glas: ,,A sosit microbuzul, mergeti la Bucuresti?,,
      Cufundat in lectura si nedumerit, raspund repede cu un ,,da,, si alerg spre masina. Toti stim cum e traficul in Bucuresti, iar varianta ,,conduc pana acolo cu masina personala,, pica din start. Bun, reusesc sa prind microbuzul si mai citesc cateva articole pe traseu. Am ajuns relativ repede in Parcul Herastrau, in ciuda aglomeratiei. Punct de intalnire: Roaba de Cultura. Ne salutam si incepem sa povestim.
      Am vorbit despre destinatiile noastre favorite. Aleg, desigur, Istanbul!
      De ce am ales Istanbul? Pentru ca este mai mult decat un oras, pentru ca este destinatia mea preferata, pentru ca am simtit un fior de bucurie cand am ajuns acolo, pentru ca mi-a placut ospitalitatea localnicilor, pentru ca m-am infruptat cu preparate locale pur si simplu delicioase, pentru ca imi place limba lor, pentru ca am stat ,,pe doua continente,, , pentru ca lista poate continua si pentru ca am vrut intentionat sa fac aceasta repetitie: ,,Pentru ca: Istanbul,,! Si trebuie sa va spun ca este cel mai greu sa vorbesti despre un astfel de loc, chiar daca sunt atatea lucruri de spus, dar iti face mare placere sa impartasesti emotiile tale altora! Asa a fost si in cazul meu!

 

Vorbind despre Istanbul

 

 

 

Umbrele chinezesti sau decorul Troc Travel?

      Imperator a fost la eveniment si a luat cam toate premiile! Fara laude si exagerari, am ajuns cu el la baraj!
      Dupa ce am facut cunostinta cu Cezar (este cineva care nu il stie?), am participat la un concurs cu intrebari de geografie turistica. Au fost doua lucrari cu punctaj egal. Cezar Mare vs. Cezar Mic la baraj! A fost o experienta deosebita sa ma duelez cu un om care a vazut cel putin vreo 110 tari, iubesc geografia si niciodata nu am vrut sa ma laud, insa acum, fara sa vreau, a trebuit sa o fac! Din pacate, nu au fost intrebari suplimentare si am facut iar biletele (a mai fost o tombola pana atunci). Practic, am tras la sorti din nou! Imperator a luat tot! Si trolerul, si o masa la un restaurant cu specific chinezesc. Pe de alta parte, ne povestea cum a mai castigat vreo doua vacante anul acesta, in Antalya si Creta!
      La care se adauga:
      Alte surprize notabile:
      * interviuri
      * schimb de magneti, carti, suveniruri, harti
      * am ascultat impresii despre locuri pe care vreau sa le vad

      * prieteni noi.

      Si inca un mic detaliu:

      Asteptam Editia Nr. 2! A iesit grozav acest eveniment!

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email