Destinatii

City Break in Romania (4): Bucuresti, un oras verde?

Cu toate ca este considerat un oras foarte poluat, Bucurestiul are cateva spatii verzi minunate, locuri in care natura isi face loc printre cladiri vechi, spatii comerciale enorme si bulevarde aglomerate. Poate va vine greu sa credeti, dar in Bucuresti puteti gasi o oaza de liniste! Fotografiile de mai jos arata latura unui oras din Occident, iar capitala tarii noastre se poate bucura de aceasta onoare! Haideti sa facem o scurta pauza de la activitati (chiar daca e luni) si sa admiram cateva colaje splendide, pentru a primi mai multa energie pozitiva!  


     Gradina Botanica si sera

Gradina ca gradina, dar trebuie neaparat sa vedeti sera!

Colaje cu sera de la Gradina Botanica. Majoritatea plantelor sunt exotice.

Si exterior. Da, E Bucuresti!

Parcul Herastrau, croaziera pe Lacul Herastrau si Insula Trandafirilor

Croaziera pe lac a fost bonusul! Ai ocazia sa vezi ,,natura urbana,, in toata splendoarea!

Croaziera pe Herastrau

  Parcul Herastrau si Insula Trandafirilor 

 

 

La care se adauga nuantele occidentale. Walk of Fame e luat de la americani. Chiar si in Afi Palace Cotroceni am vazut o inscriptie cu ,,Sunset Blvd.,, , care se afla tot in L.A.! Mai trebuie semnatura cu Bucuresti (cum avem in cazul Brasovului) si e complet, mai ales daca facem paralela cu traficul haotic! :)) Era sa uit, cafeneaua aceea de la intrare, din colaj (cea cu chitara), se spune ca tot din Los Angeles ,,e luata,,! Mi se pare mie, sau incepem sa luam si modele bune de la straini? Asa au procedat si polonezii, iar rezultatul se vede. A crescut fluxul turistic. Sa speram ca va rasari si la noi soarele!

 

 

Capitala Romaniei are multe obiective turistice, dar astazi am vrut sa scot in evidenta doar zonele verzi!

Asadar, cand suntem liberi, propun sa descoperim si frumusetile situate langa noi! Voi ati fost vreodata turisti in propriul oras?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email