Destinatii

Un mix 3 in 1 pentru Austria: 10 peisaje mirifice din Tirol+ 10 fotografii unice cu Alpii Austriei+ tur by night in orasul Innsbruck

Care este reteta de succes pentru o excursie in Austria? Multe fotografii din Tirol, Alpii Austriei (regiunea Vorarlberg) si o plimbare prin cochetul Innsbruck. Azi vom gusta cate putin din fiecare! Atentie! Imaginile sunt ,,delicioase,,!


      Dupa un traseu lung de 1600 km, am ajuns in Tirol, o regiune montana spectaculoasa, cunoscuta pentru practicarea sporturilor de iarna. Chiar si asa, turistii vin aici in timpul verii pentru a admira peisajele pitoresti, lacurile glaciare si muntii inzapeziti, iar Austria este punctul de plecare pentru explorarea Alpilor. Pentru inceput, am pregatit 10 peisaje minunate din Tirol!

 

 

 

 

 

 

Peisaje pitoresti, case colorate si pajisti verzi, cat vezi cu ochii! 

 

 

 

  Muntii falnici si pensiunile rustice din Tirol
      In vestul tarii, la granita cu Elvetia, Liechtenstein si Germania, se afla regiunea Vorarlberg, unde muntii au, pe alocuri, altitudini de peste 3000 m. Aceasta zona detine adevarate comori naturale! Alpii Austriei ascund locuri incredibile! Urmeaza 10 imagini unice din Austria!

Munti invaluiti in mister!            

Cromatica nu se schimba. Verdele ramane liderul peisajului!

 

 

 

Nu este un tablou! Imaginile sunt reale!

Traseul este spectaculos!

Nu stii unde sa te uiti! 

 

                                                                         Am ramas si eu fara cuvinte! 
      Cand ma uit la aceste fotografii, imi pierd ideile si nu stiu ce sa mai scriu. Totusi, ar trebui sa ma dezmeticesc si sa va spun cate ceva si despre Innsbruck, un oras foarte interesant, situat pe râul Inn, fiind capitala regiunii Tirol. Voi completa acest mix 3 in 1 cu un tur by night in acest oras de munte, populat de numai 124 000 de locuitori.
      Am ajuns seara in orasul Innsbruck, care se afla la 574 m altitudine si este supranumit ,,Podul de pe Inn,, (in limba germana, bruck inseamna pod). Centrul vechi era luminat de lampadare, iar casele traditionale te faceau sa crezi ca te afli intr-un sat pitoresc din zona.
      Ne-am oprit in dreptul Acoperisului Auriu, construit de catre Arhiducele Ferdinand in secolul 15, care contine peste 2600 de placi de arama. Pe balustrada balconului sunt pictate cele doua sotii ale lui Maximilian I si steagurile imperiale (Ungaria; Austria; provinciile Burgundia- cu prima sotie; Milano- cu Maria Sforza, a doua sotie; Styria si Tirol). Dupa acest tur de oras, a urmat binemeritata cazare.

Teatrul de Stat 

                                                            Acoperisul Auriu
      Daca tot am adus aminte de acest aspect, va voi spune si unde am fost cazati.
      Prima cazare am avut-o in Ploven, la 20 km sud de Innsbruck, la White Mountain Hotel 3*. Accesul este dificil cu autocarul, insa cu automobilul se poate ajunge destul de usor. Hotelul este foarte bun, personalul este prietenos, iar vederea este foarte frumoasa.
                                  White Mountain Hotel 3* Ploven: atmosfera linistita si peisaje magnifice! 
      A doua cazare am avut-o in Damuls (regiunea Vorarlberg), intr-un cadru natural superb, la Berghotel Madlener 4*. Majoritatea cazarilor din aceasta regiune sunt izolate, insa accesul este facil. Chiar daca o noapte de cazare poate depasi 100 euro/noapte/camera, merita pentru serviciile excelente, prestate de personalul bine pregatit. Am stat doua nopti la acest hotel. Va recomand sa optati pentru o cazare in aceasta zona, mai ales daca v-ati hotarat sa faceti excursii in Elvetia. Acolo, stim cu totii faptul ca hotelurile sunt foarte scumpe.
                         Berghotel Madlener 4* Damuls: servicii ireprosabile si peisaje de basm!
       Cam atat despre Austria, momentan! Sunt o multime de locuri din Alpi care merita sa fie descoperite!

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email