Destinatii

Cateva motive pentru care prefer vacantele in strainatate

Cel mai bun mod de a face diferenta intre destinatiile interne si externe este sa cuplezi o vacanta in Romania cu una peste hotare. Astfel, vei sesiza unde te simti mai bine. Am facut o proba de acest gen in urma cu doua saptamani (de aceea am si scris mai rar pe blog) si pot spune ca argumentele pentru alegerea excursiilor in strainatate sunt tot mai puternice. O sa va explic imediat care sunt motivele!  
          1. Infrastructura rutiera     

          Cu siguranta, departajarea este facuta de infrastructura, iar comoditatea si deplasarea mult mai rapida sunt factori cheie, care te vor convinge sa alegi o vacanta in afara tarii. Fara sosele cu denivelari, fara intarzieri enorme ale trenului sau vreo pana la autoturism! In fond, ,,it’s holiday!,, Si vrei sa te relaxezi, corect?

 Autostrada in Austria


2. Serviciile turistice

         Nici la capitolul servicii nu excelam. Raportul calitate/pret nu este deloc avantajos la noi, din pacate. In schimb, in alte tari, tarifele sunt tentante si ai multe locuri de vazut.

Hotel in Slovenia (Maestoso Lipica 3*)

3. Descoperi locuri deosebite si culturi noi 

          Un mare avantaj al vacantelor in strainatate este faptul ca iti potolesti setea de cunoastere. Descoperi locuri inedite, culturi, civilizatii noi si iti poti face prieteni din toata lumea.

Istanbul, granita civilizatiilor 

4. Esti suprins placut de ceea ce vezi 

De asemenea, pasionatii de frumos au ocazia sa isi incante retina si sa fie luati prin suprindere de obiective turistice impresionante, arhitectura, minuni ale naturii sau orase cosmopolite.

Arhitectura in Dresda, Germania

Este adevarat, avem o tara frumoasa, dar nu e suficient acest lucru pentru a atrage turisti. Anul acesta, la Targul de Turism al Romaniei, 20% dintre oameni se aflau la standul cu destinatii interne, iar 80 % stateau la coada pentru a rezerva o vacanta in strainatate sau pentru a descoperi oferte si destinatii externe. Nu spun ca Romania nu merita vizitata si in alte state totul este perfect, dar mai avem de invatat. Mult!

Pana la urma, voi ce preferati? In tara sau afara?

 


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email