Destinatii

Visand la: visuri!

Scotoceam prin folderele din My Computer si am gasit un articol mai vechi. Este atat despre mine,cat si despre dorinte. Incepe cu o prezentare: ,,Ma numesc Cristian, am 23 de ani si 1000 de visuri. Sunt ambitios si imi place sa explorez, sa cunosc lumea si sa impartasesc emotiile mele cititorilor. De un an si jumatate am lansat blogul din dorinta de a arata oamenilor partea aceea ascunsa si misterioasa a lucrurilor. Mai exact, am vrut sa ofer atat informatie, cat si sentimentele mele profunde, pe care nu le putea oferi nimeni in aceeasi maniera, deoarece noi, toti, suntem dfieriti, suntem unici!,,

         Imi place sa adaug putina creativitate in articolele mele si sa fiu autentic. Uneori scriu si in versuri! Pasiunile mele sunt: 1.calatoriile; 2.calatoriile; 3.calatoriile. Glumesc, am mai multe pasiuni, dar toate au legatura cu punctele 1, 2 si 3, enuntate mai sus. Astfel, pasiunile mele sunt: 1.sa explorez locuri noi; 2.sa cunosc oameni minunati; 3.sa invat si sa experimentez cat mai multe lucruri care au legatura cu traditiile,cultura si gastronomia tarii respective.
         Prima mea iesire din tara a fost in 2013, cand am fost cu mai multi prieteni in Bulgaria, la Ruse. A fost o excursie scurta, dar plina de peripetii si momente hazlii, insa adevaratul periplu a inceput in 2015, cand am descoperit a doua casa: Istanbul. Well, si uite asa am inceput sa simt o vibratie unica. Ma simteam ca si cand cunosteam aceasta metropola de vreo 20 de ani! Am explorat locuri senzationale, am intalnit oameni extraordinari si am stat de vorba aproape o saptamana cu ei, in campusul situat pe malul asiatic al Bosforului! Mi-a placut atat de mult acest loc, incat il simteam aproape, foarte aproape de mine, indiferent unde ma aflam! Astfel, m-am hotarat sa invat limba turca! Recunosc, sunt abia la inceput, insa totul e ,,cok guzel,,!
         Si acum, a sosit momentul adevarului! Recunosc ca dupa ce am fost la Istanbul, am prins si mai mare drag de excursii! Wait, si pana atunci aveam harta si creionul in mana, insa orasul care desparte Europa de Asia a fost impulsul! Atunci am inteles ce trebuia sa fac! Sa imi urmez instinctul si sa visez cu ochii deschisi! Am fost in cateva circuite in care am vazut taramuri mirifice, orase idilice si culturi contrastante. Si nu ma pot lasa de acest drog, TURISMUL! Am auzit ca e singurul drog benefic din lume si nu trebuie sa fac vreun test anti doping! 

         Bun, haideti sa va povestesc despre visurile mele, daca tot am deschis acest subiect! As putea sa fac o lista foarte lunga, insa imi e teama ca voi incheia maine in ritmul acesta! O sa realizez un top cu 10 dorinte. Toate au legatura cu calatoriile!

     1.Sa fac turul Turciei !
         Vreau sa simt mai mult energia aceea unica pe care o emana tara mea preferata! Cappadocia e prima pe lista, insa vreau sa vizitez si inegalabilele terase de bumbac de la Pamukkale si, apoi, putina relaxare in Antalya! Si Coasta de Vest a Turciei este in plan, deoarece in momentul de fata colaborez cu un hotel situat langa Canakkale. Este posibil sa se contureze visul meu de a face bartere cu hoteluri!
         2.Sa ma simt precum Piticot langa Turnurile Petronas !
         Cand aveam 8 ani, ma certam cu prietenii pe o melodie de la ASIA. Le tot ziceam ca ,,Asia este a mea!,, Acum, in adevaratul sens al cuvantului, sunt curios cand va fi a mea! Sincer, nu am idee cum si cand voi ajunge in Asia, insa este cert ca Malaysia va fi prima ,,statie,,!  Si, bineinteles, stop fotografic la Turnurile Gemene Petronas. Am facut si un desen cu ele! Eu, care sunt antitalent la asa ceva! 
      
         3.Sa ,,cuceresc,, Europa !
    

         Da, stiu ca suna indraznet, insa vreau sa vad toate tarile europene! Insa nu in orice fel, ci in detaliu! Sunt multe tari in care am fost si nu am avut timp sa intru in atmosfera locala. Anul acesta am fost in Austria, Elvetia, Franta (Coasta de Azur), Italia, Monaco si prin Balcani.

  Coasta de Azur

 Luzern, Elvetia

 

Canionul Matka, Macedonia

 

 Trogir, Croatia

         4.Sa ajung in Dubai !
         Pentru multi suna ,,artificial,, ,insa stiu ca Dubai ascunde o multime de secrete. Acum, pe bune, cine nu ar vrea sa il viziteze? Si nu pentru leneveala, ci pentru a explora locuri incredibile de pe mapamond!
         5.Sa ma plimb pe Walk of Fame din L.A. !

         In urma cu o cateva luni am fost la Bucuresti, la Targul de Turism si am facut un popas pe Aleea Starurilor. A fost frumos, insa visul meu este sa vad S.U.A. (Marele Canion, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles si lista poate continua!) Yes, pot incepe cu Los Angeles, ,,Land of Dreams,,. Ce tare, orasul asta e perfect pentru visatori ca mine!
        6.Sa imi fac domeniu propriu !
        Sper sa fie o alegere inteleapta, mai am de invatat despre tehnica! Am citit undeva ca astfel ar creste numarul de cititori. Implicit, ar fi un pas mare pentru calatoriile mele!
 
        7.Sa vad Singapore in toata splendoarea sa !
        Unul dintre cele mai curate si cosmopolite orase de pe glob, Singapore atrage milioane de turisti din toate colturile lumii si ma atrage si pe mine, datorita atractiilor aflate la tot pasul. Ma impresioneaza arhitectura moderna (ex:Marina Bay Sands) si faptul ca exista o multime de spatii verzi, iar Gardens by the Bay sunt o adevarata minune creata de om! Pe deasupra, am auzit ca de aici poti descoperi o multime de insule mirifice!
        8.Siem Reap, poarta catre Angkor Wat
        Deja nu mai e un secret ca sunt pasionat de Asia. Cand am auzit ca incepe Asia Express, am fost si mai bucuros ca am ocazia sa o vad macar la TV. Desi Cambodgia pare ,,creepy,, pentru unii, mai ales daca vorbim de gastronomie, are un as in maneca: Angkor Wat, care te contrazice cand spui ca ,,nu ai ce cauta in Cambodgia,,. Recunosc, am fost putin speriat la inceput, cand am cautat informatii despre acest loc,  insa templele de la Angkor m-au lasat fara cuvinte! Mi-au creat emotii puternice si o energie pozitiva, de parca eram acolo! Clar, must see!
        9.That’s pure Yin and Yang! That’s pure Hong Kong!
        Stop, stop, stop! Nu am spus ca nu as vrea sa vad China clasica, insa Hong Kong mi se pare diferit. Are o vibratie aparte, numai cand ma uit la clipurile video de la Expedia! Oare ce se ascunde in spatele acestei cortine? Momentan ramane un mister si un vis pentru mine!
         10.Patagonia, Iordania, Bali, Australia, Noua Zeelanda, Thailanda, Vietnam, Mexic, Japonia: per total, fiecare tara ma atrage cu cate ceva. Momentan, visez visuri! Si stiu ca se vor indeplini, pentru ca imi doresc mult sa vad in realitate ceea ce aratam la harta cand eram copil si pentru ca totul e posibil daca vrei cu adevarat si depui efort! Iar primul pas stiu ca a fost facut de mine, insa cu sprijinul mamei, care ma incurajeaza de fiecare data si are exact acelasi feeling ca mine: ca voi reusi sa imi implinesc visurile! 
  
        
   
         

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email