Utile

Troc Travel revine cu forte proaspete! (Editia Nr.2)

Cred ca ati observat deja frecventa cu care scriu despre suveniruri. Aproape in fiecare articol precizez despre ele, pentru ca suvenirurile reprezinta, in fond, un simbol mic, dar foarte pretios pentru pasionatii de calatorii. Cu aceasta ocazie, trebuie sa va anunt ca Troc Travel (proiectul lansat de calatoria perfecta.ro) revine cu forte proaspete!  

Well, incepe Editia Nr.2 Troc Travel! Pe 29 iunie, la ora 16:00, echipa de bloggeri de la calatoria perfecta.ro va asteapta in Parcul Herastrau, la Roaba de Cultura! Ma asteptau si pe mine, insa deja am dat click pe rezervare! Prin urmare, voi cauta suveniruri prin alte destinatii! Unde merg? Ramane surpriza!

Vor fi si premii in joc, asadar, daca nu sunteti in vacanta, poate o castigati la fata locului! La final, se va desfasura o tombola! Haideti sa vedem ce cadouri au mai pus la cale Dan si Pati in cadrul Editiei Nr.2 #Troc Travel:

#1: Un sejur la Poiana Brasov, la Hotel Ruia (cazare doua nopti cu mic dejun inclus, pentru 2 adulti si un copil cu varsta sub 6 ani), intre 18 si 20 octombrie 2019

#2: O excursie pentru o persoana in Romania, cu Scorilo Travel Vacante (la alegere, excursie la Festivalul DacFest din 12-14 iulie sau excursie in Maramures: 12-15 septembrie)

#3: Un voucher de 100 RON la Bistro Papaciu din Bucuresti, pentru o persoana

#4: Povesti din calatoriile voastre, schimburi de suveniruri si voie buna!

Si nu uitati sa luati cu voi magneti, harti, reviste, pliante, orice legat de #travel! Cu Troc Travel, faci schimb de suveniruri! Si iti faci prieteni noi!

Acestea sunt hinturile! Bucuresti, Parcul Herastrau, Roaba de Cultura, Troc Travel, 29 iunie, ora 16:00! Ii gasiti repede!

Distractie placuta tuturor!Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email