Destinatii

Ce sa faci cand ai multi kilometri de parcurs cu autocarul?

Mersul cu autocarul poate fi placut (de obicei, datorita peisajelor), insa apar situatii in care ai parte de un traseu mai lung. Bun, te uiti pe fereastra! Ai ce sa vezi, insa uneori trebuie sa apelezi la cateva trucuri pentru a fenta numarul mare de kilometri. Am gasit cateva metode! Poate va sunt de folos si voua, mai ales daca folositi autocarul!

#Solutia nr. 1: Comunicarea cu partenerii de calatorie

Foarte simplu, corect? Vorbeste cu cineva din autocar, cu siguranta veti gasi lucruri in comun! Comunicarea este foarte importanta! Incepe cu un banc sau cu o gluma de bun simt. Vorbiti despre calatorii! E foarte posibil sa deveniti prieteni! Serios, functioneaza!

#Solutia nr. 2: Integrame, nu integrale!

Ia cu tine o carte sau rezolva integrame! Unele sunt mai simple decat o ecuatie, pe cand altele se pot compara cu o integrala! Iti antrenezi mintea si ajungi mai usor la destinatie! Si e foarte relaxant!

#Solutia nr. 3: Playlist cu muzica

Suna bine? Cred ca suna, iti trebuie castile si un playlist cu melodii! Asta in cazul in care nu iti place muzica soferului!

#4: Solutia nr. 4: Cataloage sau pliante turistice (poate gasesti vreo oferta buna, pe deasupra!)

Tare mult imi place varianta asta! Daca nu ai cu cine sa vorbesti (sa presupunem ca ai doar mofturosi in autocar), nu iti plac testele si ti se mai descarca si telefonul dupa ce ai ascultat tot playlist-ul, ti-as propune sa te uiti pe cateva oferte de vacanta! Poate gasesti o destinatie tentanta sau vreun traseu interesant!

Hai, ca sunt multe variante! Doar alege una! Sau pe toate!

Voi ce varianta preferati?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email