Destinatii

Destinatii 2020. Ce wishlist am pentru 2020?

Cu cat calatoresti mai mult, cu atat vrei sa descoperi mai mult! Si mai mult! Asa se spune si este 100% adevarat! Astazi am pregatit pentru tine o lista cu destinatii pentru anul 2020! Majoritatea sunt locuri noi si sunt cunoscute datorita potentialului acestora! Fac referire la o gama variata de atractii turistice, insa cel mai bine ar fi sa le enumar!

In 2019 am vazut mai multe locuri decat mi-am propus! Pe langa vacanta in Romania (Maramures, Moldova) si excursiile in Bulgaria (Kaliakra-Balcic si Plevna-Lovech), m-am inscris in circuite deosebite: Turul Turciei (cea mai frumoasa excursie, cu peisaje incredibile, locuri de o frumusete rara, culturi contrastante si cei mai ospitalieri oameni) si Turul Italiei (o vacanta activa, in care am luat la pas cele mai importante orase ale Italiei, cat si Insula Capri, care este superba)!

Asadar, pot spune ca 2019 a fost un an bogat in materie de calatorii! Pregatesc si materiale noi, desigur!

In schimb, am o lista pentru 2020, care cuprinde Istanbul (caruia ii spun, mai nou, ,,My Travel Home,,), Transilvania (orasele medievale care atrag o multime de straini), orase din Franta (secret), orase din Germania (surpriza si aici), Austria si Luxemburg!

Voi unde veti calatori in 2020? Astept raspunsurile voastre!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email