Evenimente

Targul de Turism al Romaniei (versiunea februarie 2020)

Breaking news! S-a instalat zapada in Romania, insa totul este de un alb imaculat, iar temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius! Ati ghicit, v-am chemat aici sa va invit la Romexpo, unde va avea loc Targul de Turism al Romaniei, un eveniment important la care vor participa organizatii si asociatii de turism, touroperatori si agentii de turism, servicii de turism si media!

TTR Bucuresti a ajuns la editia cu numarul 43 si se va desfasura intre 20 si 23 februarie. Se preconizeaza un numar de 340 firme expozante din 16 tari, pe o suprafata de 15 700 metri patrati, iar numarul vizitatorilor va fi de cel putin 21 500. Biletul de intrare este 20 RON/zi.

Prin urmare, vom descoperi atat locuri renumite din tara noastra, cat si destinatii mai putin cunoscute, daca ne raportam la turismul intern (istorie, peisaje, cultura, gastronomie). In schimb, putem alege din gama variata de oferte pe care le expun numeroase agentii de turism (sejururi, circuite, bilete de avion, croaziere). Asadar, si pe plan extern avem foarte multe solutii pentru o vacanta reusita!

In voga sunt circuitele culturale europene si croazierele exotice. Lista este lunga! Vino si tu la Targul de Turism al Romaniei, pentru a simti mai devreme atmosfera de vacanta si pentru a te convinge de ofertele la preturi avantajoase!

Tu ai participat la Targul de Turism al Romaniei? Pentru ce destinatii ai opta?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email