Destinatii

Turkish Cuisine: Ospat la Han Restaurant, Nevsehir

 Ma impresioneaza bogatia gastronomica a Turciei! Pentru orice pasionat de calatorii, sectorul culinar reprezinta o parte importanta din imaginea unei tari! Tocmai de aceea, vreau sa incepem periplul prin Cappadocia cu un ospat turcesc, la Han Restaurant!

Exista o multime de restaurante accesibile la pret in Turcia. Preparatele din bucataria turceasca sunt delicioase, de la köfte si supe pana la pirinç si baclava!

In Cappadocia, am gasit un restaurant de tipul ,,All You Can Eat,,. Iti alegi ce vrei, iar pretul este acelasi! La Han Restaurant, produsele proaspete si ospitalitatea bucatarilor isi spun cuvantul! Recomand locatia, este frecventata de turisti!

Gasiti mai multe astfel de restaurante in Turcia, insa cel despre care va spun este ,,Best in town,,! Se afla in Avanos, o localitate de langa Nevsehir. Chiar seamana cu un palat otoman, iar ospatul este pe masura si vei fi tratat precum sultanii! Respect si servicii de calitate, la Han Restaurant!

Coincidenta sau nu, am descoperit acest restaurant deosebit, identic cu numele meu de familie, in care am testat cateva din deliciile bucatariei turcesti!

Cat de mult apreciezi bucataria turceasca si ce preparate preferi?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email