Destinatii

Mergem in Grecia anul acesta?

Se apropie vacanta de vara si avem vesti bune din Grecia, care va da startul sezonului estival in luna iulie! Sunt putine tari care au luat aceasta decizie, insa, foarte probabil, aria turistica se va extinde! Totusi, Grecia a impus recent o serie de masuri pentru primirea turistilor!  

Vorbim despre cateva reguli pentru deplasarea in Grecia. Este foarte important sa le stii daca ai rezervat un sejur sau un circuit in Grecia!

Ai nevoie de ,,Pasaport de sanatate,, pentru a intra in Grecia!

Suna neobisnuit, asa-i? Si eu mi-am pus intrebarea: ,,Ce mai o fi si asta?,, Pasaportul de sanatate se refera la dovada ca esti apt pentru a circula in tara respectiva! In contextual actual, apt inseamna ca nu ai dat salut cu vreun chinez si nu ai facut shopping la Milano anul acesta!

Grecia selecteaza turistii!

Mai nou, si Croatia va proceda asemanator! De asemenea, sunt permisi doar turisti din anumite state! Fara chinezi? Ce bine! Acum avem si noi loc!

Sper sa fie pus in practica acel articol legislativ, astfel incat sa vedem si Romania pe lista! Apoi, trebuie doar sa alegem o destinatie din Grecia sau un tur cultural!

Lumea isi va deschide portile in curand, noi trebuie doar sa deschidem sertarul cu destinatii!

Asadar, mergem in Grecia anul acesta? Daca da, care este destinatia pe care o alegi? Ai alta varianta? Scrie aici parerea ta!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email