Destinatii

Incredible Cappadocia: Uchisar, destinatie de top pentru pasionatii de fotografii!

Am aflat o multime de lucruri interesante despre Cappadocia pe parcursul unei calatorii fascinante in Turcia! Am stat la povesti in aceasta perioada in care putem descoperi online frumusetile planetei noastre si am propus cateva idei de trasse prin Cappadocia! Astazi, vreau ca fotografiile sa vorbeasca si ne vom opri in Uchisar, destinatie de top pentru pasionatii acestui domeniu atat de placut!   

Valea Porumbeilor din Uchisar

Pe traseu, sunt indicatoare rutiere in limba engleza, sub denumirea de Pigeon Valley sau in limba turca, Guvercinlik Vadisi. O locatie care te va surprinde prin privelistile de basm si formele de relief iesite din comun! Daca ar avea un senzor de activare, aparatul foto ar porni singur, fara sa te mai intrebe daca iti doresti sa fotografiezi aceasta zona senzationala!

Valea Porumbeilor este deosebita, deoarece face legatura intre cele mai pitoresti destinatii din Cappadocia: Goreme si Uchisar.

Valea Porumbeilor din Uchisar ofera o vedere de ansamblu asupra Cappadociei, iar anumite persoane prefera sa mearga per pedes, pentru a admira acest taram mirific!

Castelul din Uchisar

Vei descoperi obiective turistice deosebite in Uchisar! Foarte cunoscut este Castelul din Uchisar, cel mai inalt loc panoramic din Cappadocia!

Astfel, aceasta fortareata romana inclusa in Patrimoniul UNESCO poate fi vizitata de turisti, iar privelistea asupra Vaii Porumbeilor este principalul punct forte! De asemenea, exista si o legenda haioasa, conform careia tunelurile castelului ar fi fost folosite de catre pitici!

Iata cate atractii am gasit pe spectaculosul teritoriu al Cappadociei! O destinatie care atrage tot mai multi pasionati de turism, dar si de fotografii! Este de inteles, locurile sunt minunate, dificil sa le descrii in cuvinte, iar imaginile spun mult!

Tu ai fost in Cappadocia? Daca maine ai avea liber la excursii, ce locuri ai vrea sa vizitezi in Cappadocia?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email