Destinatii

Cateva motive pentru care prefer programele de tip circuit

De obicei, circuitele culturale pot fi destul de obositoare pentru anumite persoane, insa au si foarte multe avantaje. Circuitele pot fi clasificate dupa aria turistica de interes (interne, externe), dupa mijlocul de transport utilizat (avion, autocar), dupa gradul dificultatii circuitelor (lejer, amplu, compact, maraton) sau dupa tematica (religios, gastronomic, istoric, mixt). Iata care sunt motivele pentru care prefer acest tip de vacanta!

#1: Ai ocazia sa vezi multe locuri la un tarif foarte bun

Circuitele sunt programe turistice la preturi accesibile, mai ales daca ne raportam la numarul destinatiilor vizitate. Dupa o astfel de vacanta, prietenii tai vor fi curiosi sa afle cum ai descoperit atatea locuri!

#2: Nu mai este nevoie sa te ocupi de rezervari

Agentiile de turism sunt tot mai cautate pentru programele de tip circuit. Ei se ocupa de rezervari, tu doar alegi oferta!

#3: Ai acces la informatie, datorita insotitorului de grup

Pe parcursul circuitului, vei avea un ghid, care se iti va arata toate aceste destinatii si iti va povesti multe curiozitati. Insotitorul de grup organizeaza totul! Cand vorbim despre circuite, el trebuie sa fie povestitor, contabil, geograf sau chiar manager, pentru ca turistii sa beneficieze de cele mai bune servicii!

#4: Cunosti oameni noi

Este foarte simplu sa iti gasesti prieteni noi in cadrul acestor grupuri, deoarece pasiunile sunt comune si totul poate porni de la o impresie sau de la o fotografie!

De cele mai multe ori, in vacantele de acest tip, se pot forma chiar grupuri de prieteni! Testat!

Circuitele sunt recomandate persoanelor active, care nu pun accent pe cele mai scumpe hoteluri sau pe Business Class! Circuitele sunt pentru exploratori si pentru oameni ca voi, care se documenteaza despre destinatiile vizitate si care sustin turismul!

Tu ai fost in circuite? Daca da, astept cu drag povestea ta!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email