Evenimente

WTM London 2020, salt la VTM London 2020

Industria turismului a pierdut teren anul acesta? Complet gresit, de fiecare data se pot gasi solutii! Sa dau exemple? Daca granitele sunt inchise, calatorim pe teritoriul national. In cazul in care apar restrictii de calatorie, reprogramam excursia respectiva. Daca turistii anuleaza vacantele, se apeleaza la acordarea voucherelor pentru alta perioada. Totusi, ce facem cu evenimentele anulate? Este anuntata mutarea acestora in mediul online. Exact asa au procedat si cu WTM London 2020, care face un update! Anul acesta se va folosi conceptul VTM London 2020, adica ,,World Travel Market London,, devine ,,Virtual Travel Market Anywhere In The World,,! 

Cand am fost la Londra, obiectivul meu a fost participarea la Targul International de Turism. Am lasat deoparte atractiile orasului in schimbul acestui eveniment deosebit de important pentru cei care lucreaza in domeniul turismului, si anume WTM London.

Am scris pe blog despre aceste aspecte, iar acum vine vestea buna pentru toti oamenii din turism: World Travel Market 2020 se va desfasura in perioada 9- 11 noiembrie, in mediul online! Poti urmari pagina de facebook World Travel Market, pentru informatii suplimentare.

Conditiile de inscriere la WTM Virtual 2020 sunt aceleasi, doar ca nu va trebui sa ne mai deplasam la Londra. Vom face totul online si trebuie sa recunosc ca este o experienta noua, pe care abia o astept! Detaliile de inscriere le gasesti pe site WTM, sectiunea London.

Ne vom vedea online, in perioada 9-11 noiembrie, pentru a descoperi destinatii turistice neslefuite, oferte variate, noi tehnologii utilizate in turism si conferinte surpriza!

Tu ai fost la WTM London? Daca ai ratat ocazia, te poti inscrie acum la WTM Virtual, daca indeplinesti conditiile si faci parte din sfera turismului!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email