Cateva motive pentru care sunt pasionat de fotografie

Probabil ca ai aflat de pe blog despre pasiunea mea cea mai mare! Este aceea de a calatori, iar in acest context vin cu o completare. Deoarece destinatiile turistice sunt promovate inclusiv sub forma fotografiilor, exista o legatura puternica intre ele, astfel incat apar pe Internet, retele de socializare, cataloage sau pliante turistice, pentru a atrage atentia si pentru a forma o viziune despre un loc, transformand dorinta consumatorului in servicii intangibile. Astazi iti voi enumera motivele pentru care sunt pasionat de fotografie!

#1: Recunosc destinatiile cu usurinta

Accesand o fotografie, te poti documenta mai usor, daca esti atent la detalii. Fotografia este, de multe ori, mai puternica decat informatia! Astfel, am reusit sa asociez anumite locatii cu o simpla fotografie!

#2: Imi formez mai repede o imagine despre locurile respective

Daca vreau sa merg in vacanta, caut imagini cat mai multe din locurile pe care le am pe lista, pentru a intelege daca merita cu adevarat efortul financiar! Este adevarat, majoritatea merita!

#3: Fotografiile influenteaza in mod pozitiv comportamentul consumatorului

Daca o anumita persoana posteaza fotografii din vacanta sau am primit un teanc de oferte care inglobeaza imagini din diferite locuri de pe mapamond, reactia este spontana! Imi doresc sa aflu mai multe lucruri despre locatiile prezentate si chiar sa le descopar, in detaliu!

#4: Pot surprinde elemente si detalii inedite

Sa presupunem ca vreau sa urmaresc schimbarea garzii de la un obiectiv turistic important din Europa sau un spectacol de artificii de Revelion, aurora boreala sau vreun safari de prin cine stie ce tara indepartata! Ai ghicit! Toate aceste activitati pot fi surprinse prin fotografie!

#5: Estetica si creativitate

Imi place foarte mult faptul ca o fotografie reusita tine cont de estetica si creativitate. Pentru a obtine cadre spectaculoase si imagini artistice, nu este necesara o pregatire universitara, tine doar de tine si de pasiunea ta pentru ceea ce faci!

#6: Arta de a calatori se imbina perfect cu arta de a realiza fotografii

Asta spune tot! Daca ai vazut in calatoriile tale oameni care cautau unghiurile sau luminozitatea necesara pentru poze, pregateau imaginile cu zoom sau filtre de culoare, inseamna ca erau fie pasionati, fie profesionisti in domeniu, iar multi castiga bani din asa ceva!

Eu le fac din pasiune si tot de placere am ales sa scriu si pe blog, iar fotografiile sunt alese cu atentie!

Cam acestea sunt motivele pentru care sunt pasionat de fotografie. Si incepe sa imi placa tot mai mult, se pare!

Tu esti pasionat de fotografii? Care sunt destinatiile in care ai surprins cele mai reusite poze?


Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email