Destinatii

Ghid de turism cu acte in regula

Peisaj_Elvetia

Salutare, permite-mi sa ma prezint! Ma numesc Cristian Cezar Han, am 25 ani, iubesc calatoriile si vreau sa-ti spun o poveste reala. Visul meu a devenit realitate! Oficial, sunt ghid de turism!

E oficial! Sunt ghid de turism!

In perioada in care alfabetul era o enigma pentru multi scolari, eu am descoperit fascinantul atlas geografic. Totul a inceput de aici, cand invatam capitalele lumii, fara ajutorul mijloacelor moderne de comunicare. Evident, ora de geografie era preferata mea!

Apoi, după ce am finalizat liceul, am hotarat imediat sa imi urmez visul, acela de a intra in contact cu lumea turismului. Am studiat, am calatorit in 24 tari, declarand oficial in 2015 orasul meu favorit, Istanbul.

Ulterior, am lansat propriul blog de turism, in anul 2016, fara a avea cunostinte prea multe despre mediul online. Am participat la competitii pentru bloggeri si la numeroase targuri de turism, am inceput sa invat limba turca si am cunoscut oameni minunati.

Recent, am obtinut atestatul de ghid de turism si abia astept sa aplic tot ceea ce am invatat! Stiu că e mai dificil la început, insa calatoriile inseamna mai mult decat o meserie! Ele sunt cea mai mare pasiune a mea!

Pe unde am calatorit prin Romania si Europa, inainte de a ajunge ghid de turism?

Regiuni si zone vizitate in Romania: Muntenia, Transilvania, Oltenia, Banat, Maramures, Bucovina, Transfagarasan, Transalpina.

Ghidul local poate da explicații doar la un obiectiv turistic

In ce state europene am calatorit? Pe langa Romania, am descoperit Bulgaria, Turcia, Ungaria, Austria, Cehia, Germania, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Slovenia, Grecia, Elvetia, Liechtenstein, Franta, Italia, Monaco, Albania, Macedonia (acum de Nord), Marea Britanie (Anglia), Vatican si San Marino.

Ca ghid național, vei insoți turiștii pe un traseu din România sau Europa

De obicei, aveam timp sa calatoresc doar in timpul verii si foarte rar in extrasezon. Acum, dupa ce am obtinut atestatul de ghid de turism, sunt disponibil pentru a efectua aceasta minunata activitate in orice perioada a anului!

In cazul in care aveti nevoie de informatii privind eliberarea atestatului de ghid de turism, trebuie sa va prezentati pe Strada Promoroaca, nr. 11, sector 1, la Directia Generala Turism, langa magazinul de constructii Picollo, unde se afla mai multe cladiri de birouri. Bafta!

Ai avut vreodata dorinta de a fi ghid de turism? Daca da, ce inseamna pentru tine aceasta meserie?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email