Evenimente

Targul de Turism al Romaniei: varianta digitalizata

Anul acesta, dupa cum bine stim, evenimentele au avut loc in mediul online. Targul de Turism al Romaniei s-a desfasurat in varianta digitalizata si mi-am dat seama cat de mare este diferenta fata de cel in format fizic. De la Romexpo, TTR a fost mutat in fata monitorului, de acasa.

Targul de Turism al Romaniei: varianta digitalizata

Sunt putine lucruri de spus despre Targul de Turism al Romaniei in varianta digitalizata.

TTR Romexpo online de anul acesta a beneficiat de mult mai putina popularitate, mai ales in contextul in care industria turismului nu este bagata in seama in Romania, iar calatoriile online nu au niciun farmec.

Lipsa deplasarii a atras cativa vizitatori in format virtual. Comunicam online, desfasuram activitati online, insa turismul online, cel putin pentru mine, este o aberatie! Turismul necesita deplasare, turismul inseamna libertate!

Impresii de la Targul de Turism al Romaniei online

Am cateva impresii de la Targul de Turism al Romaniei. Am stat putin pe platforma.

Am vorbit cu oameni amabili din domeniu, care asteapta cu nerabdare turisti! Mai presus de toate, Romania are nevoie de proiecte de promovare!

Nu stiu ce au vandut agentiile de turism, insa au avut foarte multe oferte. Plauzibil!

Parteneri straini? Pe ici, pe colo!

Per total, astept deschiderea Targului de Turism al Romaniei de la Romexpo, adica evenimentul acela real si plin de activitati interesante!

Voi ati participat la Targul de Turism al Romaniei? Pentru ce varianta optati?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email