Destinatii

Croaziera in Ljubljana

Ce poti face in Ljubljana? Exista multe posibilitati de a te relaxa in capitala Sloveniei! De la plimbarile pe podurile din centrul animat pana la vizitarea obiectivelor turistice sau de la urcarea la Castelul din Ljubljana pana la croaziera pe Ljubljanica, orasul emana o atmosfera boema! Am vorbit pe blog despre aceasta minunata destinatie, asadar astazi ne vom rezuma la croaziera in Ljubljana.

Capitala Sloveniei este plina de atractii turistice si seamana putin cu Venetia, in cazul in care ne uitam la poduri.

Croaziera pe Ljubljanica este o modalitate perfecta de a explora Ljubljana altfel, mai ales daca ai vazut obiectivele turistice principale din centru. Poti sa admiri natura urbana, cladirile colorate, catedralele si podurile din acest oras aerisit.

Sincer, mi-a placut foarte mult croaziera in Ljubljana! Mi s-a parut relaxanta si am inteles mai bine cat de bogat este potentialul sau turistic. Imi place mai mult decat Praga! Sper ca Ljubljana sa atraga mai multi turisti si sa echilibram aceasta balanta a destinatiilor europene.

In privinta tarifelor, exista tur panoramic la 10 euro si tur panoramic ghidat la 12 euro. Sunt si reduceri pentru copii sau tururi romantice. Biletele se pot cumpara la imbarcare, de langa Lolita Cafe sau de la Centrul de Informare Turistica din Ljubljana.

Va recomand croaziera pe Ljubljanica! Veti decoperi pe indelete farmecul acestui oras medieval superb!

Asadar, exista o multime de posibilitati pentru a te relaxa in Ljubljana!

De la plimbarile pe podurile din centrul animat pana la vizitarea obiectivelor turistice sau de la urcarea la Castelul din Ljubljana pana la croaziera pe Ljubljanica, orasul emana o atmosfera boema!

Recomand croaziera in Ljubljana! A fost deosebita!

Tu ce ai face in Ljubljana? Ai opta pentru aceasta croaziera in capitala Sloveniei?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email