Destinatii

Cabana Tulnicul Muntilor din Albac, o oaza de liniste a Muntilor Apuseni

Bun venit la Cabana Tulnicul Muntilor din Albac! Cu ocazia redeschiderii sezonului vacantelor, va propun sa facem un joc, in care vom scrie din cuvantul CAZARE obiective turistice din Muntii Apuseni si imprejurimile lui! Iata cum!

LDMPTG
AEUIUH
CAZARE
ULETDT
LUURAA
LLAR
TSU
ACASAL
RUUEL
NRCIS
IMUUNC
TELIAA
ALUUR
CILI
IUS
BIO
RA
AR
DA

Clasificare

Toate aceste atractii deosebite se afla relativ aproape de Cabana Tulnicul Muntilor, care dispune de peste 10 camere de inchiriat, dotate cu 2* si 50 locuri disponibile, dar si un bufet bar, dotat cu 2*.

Locatie

Cabana Tulnicul Muntilor se afla in localitatea Albac, sat Fata, nr. 64, amplasata intr-un cadru natural pitoresc, oferindu-ti oaza de liniste si relaxare de care ai nevoie, cat si un raport calitate/pret excelent.

Obiective turistice din Apuseni

Valea Ariesului si Muntii Apuseni sunt imbogatite de frumusetea si varietatea obiectivelor turistice: de la cheile din zona pana la Ghetarul Scarisoara, de la pesterile din Bihor pana la grandoarea cetatilor din Alba si Hunedoara, de la splendoarea lacurilor din zona Cluj pana la Salina Turda si de la satele cu traditii pana la orasele medievale din apropiere! Putem spune ca variantele de excursii sunt mai mult decat ofertante! Voi pregati un material separat despre cum poti realiza un circuit pe cont propriu in zona!

Tarife Cabana Tulnicul Muntilor  

Tarifele pornesc de la 160 RON, in aceasta vara! Atentie, locurile sunt limitate! Relatii la telefon: 0774 636 807 sau 0744 697 893. Asadar, va asteptam cu drag la Cabana Tulnicul Muntilor si sa imbinam relaxarea cu vizitele la obiective turistice din Apuseni!

LDMPTG
AEUIUH
CAZARE
ULETDT
LUURAA
LLAR
TSU
ACASAL
RUUEL
NRCIS
IMUUNC
TELIAA
ALUUR
CILI
IUS
BIO
RA
AR
DA

Tu ce tip de cazare preferi? Hotel sau pensiune?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email