Despre

Celebram 300 de articole pe blog si 300 de visuri in sertarul cu destinatii!

Simteam liniste si o energie inexplicabila pentru o zi de toamna obisnuita din seria unei perioade neobisnuite! Tocmai ce am deschis panoul si vad ca am ajuns la articolul cu numarul 300 pe blog! Asta era! Brusc, am hotarat sa scriu o poveste! Avand in vedere faptul ca am imbratisat pasiunea pentru calatorii si imi place sa imi exprim emotiile pe blog, ma voi rezuma la 300 de visuri in sertarul cu destinatii! Un material in care doresc sa combin acest motiv de sarbatoare cu o lectie de ambitie, optimism si perseverenta! Sa incep povestea? In regula, o sa dau play! Celebram 300 de articole pe blog si 300 de visuri in sertarul cu destinatii!

Povestea blogului

Salutare, permite-mi să mă prezint! Mă numesc Cristian Cezar Han, am 26 ani, iubesc călătoriile și vreau să-ți spun o poveste reală.

În perioada în care alfabetul era o enigmă pentru mulţi școlari, eu am descoperit fascinantul atlas geografic. Totul a început de aici, când învățam capitalele lumii, fără ajutorul mijloacelor moderne de comunicare. Evident, ora de geografie era preferata mea!

Apoi, după ce am finalizat liceul, am hotărât imediat sa îmi urmez visul, acela de a intra în contact cu lumea turismului. Am studiat, am călătorit în 24 țări și am conturat vreo 270 de visuri în sertarul cu destinații, declarând oficial că orașul meu favorit este Istanbul.

Ulterior, am lansat propriul blog de turism, în anul 2016, fără a avea cunoștințe prea multe despre mediul online. Am participat la competiții pentru bloggeri și la numeroase târguri de turism, am început să învăț limba turcă și am cunoscut oameni minunați.

Recent, am obținut atestatul de ghid de turism și abia aștept să aplic tot ceea ce am invățat! Știu că e mai dificil la început, însă călătoriile înseamnă mai mult decât o meserie! Ele sunt cea mai mare pasiune a mea!

Tocmai de aceea, anul acesta am obtinut certificatul de inregistrare online in calitate de Persoana Fizica Autorizata, prin Firme ON. Am trimis actele, am completat cateva declaratii la ANAF, iar acum pot presta servicii de asistenta turistica. Well, activitatea principala este de ghid de turism, insa ma ocup si de site. Despre tururile ghidate voi vorbi, in curand!

Pana atunci, celebram 300 de articole pe blog si 300 de visuri in sertarul cu destinatii! Peste 130 locuri din Romania si peste 130 destinatii din strainatate! Adaug in lista ceea ce am invatat si oportunitatile care se ivesc!

Celebram 300 de articole pe blog si 300 de visuri in sertarul cu destinatii!

Va spuneam ca articolul acesta reprezinta un motiv de sarbatoare, insa si o lectie de ambitie, optimism si perseverenta.

Pana acum, nu am obtinut venit din aceasta meserie, insa nu am renuntat niciodata! Si nu voi renunta la pasiunea mea cea mai mare! Calatoriile nu inseamna doar relaxare, din acestea ai foarte multe lucruri de invatat! Ce am invatat?

Muncind din placere si nu neaparat pentru bani, vei obtine mai mult decat crezi! Trebuie sa crezi in tine si nu in ceea ce spun ceilalti, deoarece tu detii controlul asupra activitatilor tale, nu altii!

Am invatat sa fiu autentic, sa scriu ceea ce simt. Am invatat sa fiu liber si sa nu depind de ceilalti, insa sunt deschis cand vine vorba de propuneri sau idei care pot crea ceva bun!

Am invatat sa privesc partea plina a paharului! Nu am bagat in seama perioada asta si consider ca nici nu este nevoie, deoarece societatea se schimba brusc si continuu, oricum!

Am invatat sa aleg ceea ce imi place, sa fac tot ceea ce imi place, sa merg unde imi place si sa imi selectez prietenii, sa nu renunt la visuri si sa ma concentrez doar pe ceea ce ma intereseaza cu adevarat! Poate suna egoist, insa este cel mai bine asa! Apreciez sinceritatea si actiunile de interes comun.

Celebram 300 de articole pe blog si 300 de visuri in sertarul cu destinatii!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email