Destinatii

Romania merita promovata pe judete!

Avem o tara minunata, insa mai avem de umblat la strategiile de marketing. Consider ca Romania merita promovata pe judete, ceea ce ar contribui la valorificarea potentialului turistic natural si antropic al tarii noastre. Si promovarea pe regiuni poate atrage vizitatori straini. Va explic de ce! Turistii care vin sa vada Romania stiu de cateva locuri emblematice, insa o imagine de ansamblu este precum un rezumat al povestii. Pentru a creiona povestea, trebuie sa cautam pe indelete si sa avem o paleta cat mai bogata de produse turistice. Astfel, oamenii acestia vor afla lucruri noi despre Romania si va aparea dorinta de a o explora in lung si in lat!

Consider ca Romania merita promovata pe judete, ceea ce ar contribui la valorificarea potentialului turistic natural si antropic al tarii noastre.

Sa facem o simulare de trasee tematice, pentru cateva judete!

Argeș: traseu tematic- manastirile rupestre din Arges

Prahova: traseu tematic- castelele de pe Valea Prahovei

Sibiu: traseu tematic- Tara Fagarasului (biserici fortificate sasesti, manastiri, muzee)

Brașov: traseu tematic- cetati legendare

Alba: traseu tematic- natura din Apuseni (pesteri, cascade si chei)

Vâlcea: traseu tematic- manastiri din nordul Olteniei

Mehedinți: traseu tematic- croaziera la Cazanele Dunarii

Caraș Severin: traseu tematic- natura din Muntii Banatului

Suceava: traseu tematic- manastirile pictate din Bucovina

Maramureș: traseu tematic- bisericile de lemn din Maramures

Lista poate fi si mai lunga, insa am preferat sa dau doar cateva exemple. Ar fi recomandat sa descoperim Romania in detaliu! Sunt atatea locuri minunate in tara noastra, iar traseele tematice reprezinta o varianta excelenta de a evidentia acest lucru!

Romania merita promovata pe judete! Si promovarea pe regiuni poate atrage vizitatori. Voi lansa acest proiect, in curand, pe blog! Si nu doar despre locuri! Vorbim si despre atmosfera locala, traditii, gastronomie, cultura si civilizatie!

Care sunt judetele tale favorite din Romania? Merita promovate in detaliu? Eu consider ca trebuie realizat un demers in acest sens, daca mai intereseaza pe cineva!


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email