Despre

Am deschis PFA Ghid de turism cat ai zice FirmeON!

Scriu pe blog din pasiune, insa tinand cont de munca depusa pentru a obtine atestatul de ghid de turism, am hotarat sa transform acest portal de visuri intr-un business! Mi-a luat cateva zile. Am deschis PFA Ghid de turism cat ai zice FirmeON! Deoarece birocratia reprezinta un test al rabdarii pentru romani, am apelat la o firma specializata pentru a procesa actele online. Si fara stat la cozi! Am aflat de FirmeON de pe Internet, am vazut recenziile bune si consider ca am facut o alegere foarte buna!

Am deschis PFA Ghid de turism cat ai zice FirmeON!

Ce am facut? Am scanat cateva documente, le-am trimis la PFA FirmeON, ei au procesat actele, inclusiv specimenul de semnatura si mi-au trimis mesaj cand au depus dosarul la Registrul Comertului.

Dupa ce au monitorizat dosarul, am mers sa ridic Certificatul de Inregistrare si sa urmez cativa pasi pentru stagiul complet, primind 30 zile de consultanta gratuita.

Totul a fost foarte simplu, iar tariful a inclus procura notariala. In total, 350 RON! Si eu am fost surprins, deoarece platesti abia la depunere. 350 RON, nu mai mult!

Ulterior, a trebuit sa completez Declaratia Unica la ANAF. Ai timp 30 zile. Recunosc, cea mai stufoasa parte a fost cea in care trebuia sa trimit declaratia la ANAF si sa creez cont in SPV. Poti alege intre sistem real si norma de venit. E bine sa ai cunostinte care au statut de Persoana Fizica Autorizata, pentru a facilita pasii.

Trebuie sa mai faci cateva investitii, insa numai daca este nevoie! Cateva sunt obligatorii, precum Registrul Unic de Control sau casa de marcat, in mai multe cazuri!

Anul acesta a fost o situatie aparte, insa, pe parcurs, lucrurile se invata! Apoi, le aplici!

Cristian Cezar Travels devine un business!

Pagina de ghid: Cristian Cezar Han Ghid de Turism

Pagina pentru blog: Cristian Cezar Travels

Astfel, Cristian Cezar Travels devine un business!

Putem vorbi despre activitatile ghizilor de turism, servicii de asistenta turistica, furnizarea de informatii de calatorie pentru vizitatori sau activitati de promovare a turismului. Tururile de oras sunt in plan, iar majoritatea destinatiilor turistice vor fi prezentate diferit pe blog.

Tu ce varianta alegi? PFA Clasic sau PFA Online?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email