Destinatii

Cateva destinatii perfecte pentru fotografii pe cinste!

Turismul se preteaza foarte mult la fotografii! Ai observat cate persoane scot imediat aparatul foto sau telefonul mobil cand zaresc o locatie atractiva? Majoritatea! Si pe buna dreptate! Astazi vreau sa iti listez cateva destinatii perfecte pentru fotografii pe cinste!

Istanbul, Turcia

Well, astazi vreau sa iti listez cateva destinatii perfecte pentru fotografii pe cinste! Metropola dintre Europa si Asia castiga detasat clasamentul acesta! Stiu, pentru ca este preferatul meu, insa si la poze iese campion! Istanbul are de toate! Locatii magnifice, oameni ospitalieri, o gastronomie bogata si un vibe deosebit! De aceea imi place atat de mult!

Istanbul, Turcia

Cappadocia, Turcia

In cazul in care vorbim despre Turcia, si Cappadocia atrage foarte mult atentia pasionatilor de turism! Si de fotografii! Peisajele sunt senzationale! Dificil sa o descrii! Nu stii cu ce sa incepi!

Goreme, Turcia

Monaco

Un stat SF, in care vei fi incantat de ceea ce vei vedea! Monaco inseamna eleganta, rafinament, opulenta si culoare! Esentele tari sunt pastrate acolo unde trebuie!

Cazinoul, Monte Carlo

Parcul National Plitvice, Croatia

Cele mai spectaculoase cascade si lacuri pe care le poti descoperi in zona Balcanilor! Parcul National Plitvice din Croatia reprezinta o adevarata oaza de liniste! Arata superb!

Parcul Național Plitvice din Croația

Insula Capri, Italia

Peninsula Italica este plina de locuri impresionante, insa in cazul in care vei explora zona insulara, trebuie neaparat sa iei biletul catre Capri! Ceva splendid!

Insula Capri din Italia

Meteora, Grecia

Peisaje la tot pasul! Meteora simbolizeaza un mix intre natura darnica si acea energie divina a lacaselor de cult din zona!

Meteora, Grecia

Romania, la pas!

Avem o tara minunata, care merita descoperita si fotografiata! O sa scriu mai des despre Romania pe blog in aceasta perioada.

Muzeul ASTRA, Parcul Natural Dumbrava Sibiului, Sibiu, România

Elvetia

Faptul ca statul elvetian are preturi si salarii mari nu conteaza in acest material! Ma fascineaza Elvetia pentru peisajele sale incredibile si pentru orasele medievale excelent conservate!

Geneva, Elveția

Tu esti pasionat de fotografii? Daca da, ce locatii preferi pentru aceasta actiune?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email