Destinatii

Lacul vulcanic Sfanta Ana, un taram misterios din Romania!

Daca urmaresti traseul Oltului pana la masivul Puciosu, vei descoperi Lacul vulcanic Sfanta Ana, un taram misterios din Romania! Oare, de ce merita sa vizitezi aceasta locatie? Pentru peisajele deosebite din zona, pentru aerul curat, pentru apa limpede a lacului si pentru a cunoaste acest fenomen al naturii! Lacul Sfanta Ana este o rezervatie naturala, geologica, floristica si faunistica. Vorbim despre singurul lac vulcanic din tara noastra si, in acelasi timp, singurul lac cu avertizare meteorologica. Daca vei simti dinspre munte un miros puternic, inseamna ca vine ploaia! In apropiere se afla Tinovul Mohos, cat si Baile Tusnad.

Lacul Sf. Ana este singurul lac vulcanic din tara noastra.

Aici te poti relaxa pe ponton si poti face plimbari in aer liber. Inotul este interzis! Nu am observat ursi. Eu iti spun adevarul si nu vreau sa te influentez, insa daca vrei sa vizitezi Lacul Sf. Ana, poti intalni si ursi. E ceva obisnuit acolo.

De asemenea, poti face fotografii sau sa alegi o plimbare cu barca. Lacul limpede este oglindit de lumina soarelui, deci putem afirma ca locatia este spectaculoasa!

Nu este permis accesul cu autoturismul in rezervatia naturala. Trebuie sa lasi masina in parcare si o iei la pas prin padure. Ai posibilitatea de a te deplasa cu masinile lor. Toate astea costa, insa merita din plin! Vei descoperi Lacul vulcanic Sfanta Ana.

In apropiere se afla Tinovul Mohos, iar in zona cunoscuta statiune Baile Tusnad.

Lacul Sfanta Ana este invaluit in legende! Vorbim despre un taram misterios din Romania, plin de turisti!

Aici am remarcat ca se pune accent pe agrement si comert. Inteleg initiativa. Sper ca in aceeasi masura sa aiba grija de mediul inconjurator si de confortul turistilor!

Lacul Sfanta Ana este singurul lac vulcanic din tara noastra. Merita explorat pe indelete!

Tu ce lacuri ai vizitat in Romania?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email