Destinatii

Croaziera de poveste pe Riviera Budva

Imi plac foarte mult croazierele. Sunt relaxante si ofera peisaje superbe. Cam acelasi lucru il pot spune si despre croaziera pe Riviera Budva. Este foarte dificil sa te hotarasti unde sa privesti, mai degraba!

Muntenegru este o tara in care peisajele diverse au un cuvant de spus.

In cazul in care alegi un sejur pe Coasta Dalmata a Muntenegrului, te poti bucura de briza Adriaticii si ai posibilitatea de a explora spectaculoasa Riviera Budva.

Asadar, pasionatii de croaziere vor avea ce sa admire. Cam acelasi lucru il pot spune si despre croaziera pe Riviera Budva.

Descopera cele mai accesibile plaje din Muntenegru, precum Mogren sau Jazz, dotate cu blue flag.

In timpul croazierei vei putea observa faimoasele insule Sveti Nikola si Sveti Stefan, considerate adevarate fortarete naturale datorita pozitionarii lor.

Merita mentionat faptul ca de pe vapor vei intelege mult mai bine cum arata Riviera Budva, de fapt!

De asemenea, resorturile arata foarte bine si le poti surprinde usor in imagini! Avala Resort domina peisajul in partea de sud, pe cand la nord se afla Dukley Gardens, un complex detinut de Steven Seagal. Exact, celebrul actor Steven Seagal are afaceri in Muntenegru!

In apropiere se afla principalele lagune care poarta denumirile marii colorate, precum Laguna Albastra si Laguna Verde. Locatiile arata superb!

Tu ce croaziere ai ales in timpul vacantei din Muntenegru? Se afla si Riviera Budva pe aceasta lista?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email